Η Vogue Greece Ιουλίου-Αυγούστου ταξιδεύει στη Νάξο

Η Vogue Greece Ιουλίου-Αυγούστου ταξιδεύει στη Νάξο

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μπλε της Ελλάδας και όλες οι αποχρώσεις του είναι η έμπνευση πίσω από τεύχος της Vogue Greece Ιουλίου-Αυγούστου που κυκλοφορεί την Κυριακή 26/6 με την Καθημερινή. Για την εντυπωσιακή φωτογράφιση με τις total blue δημιουργίες, η Vogue Greece και το διεθνές τοπ μόντελ Luna Bijl, ταξίδεψαν στη Νάξο, με τις καταγάλανες παραλίες και τα γραφικά χωριά. Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων έγινε το φόντο για το εξώφυλλο της Vogue Greece Ιουλίου-Αυγούστου και το εντυπωσιακό fashion editorial, ενώ η editor Κέλλυ Σταυροπούλου, περιηγήθηκε στη Νάξο και γνώρισε όλα τα καλά κρυμμένα μυστικά της.

Η διαδρομή ξεκίνησε από το κάστρο με τα καλντερίμια και το ενετικό οχυρό και συνεχίστηκε με το Αρχαιολογικό Μουσείο, για μια πρώτη επαφή με την ιστορία του νησιού. Επόμενος σταθμός το εγκαταλελειμμένο καθολικό μοναστήρι στα Καλαμίτσια, που οι ντόπιοι αποκαλούν «παλάτι» της Νάξου, με την πρωτοποριακή για την εποχή αρχιτεκτονική.

Τα χωριά της Νάξου αποτελούν φυσικά ένα κεφάλαιο από μόνα τους, άγονα και ακατέργαστα, γραφικά και φιλόξενα, εκεί όπου μπορείς κανείς να γευτεί αυθεντική κουζίνα από ντόπιες πρώτες ύλες, όπως τα λαχανικά, το κρέας και το γάλα από το οποίο και προέρχονται τα περίφημα τυριά της Νάξου.

Σειρά είχαν οι απέραντες παραλίες της Νάξου, η καθεμία και με τον δικό της χαρακτήρα, ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν την βουτιά τους στη δική τους αγαπημένη. Η Vogue Greece Ιουλίου-Αυγούστου πέρασε από τον διάσημο Άγιο Προκόπιο, και την αμμουδερή Γλυφάδα, μέχρι την πιο κοσμική Αγία Άννα και την Πλάκα, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ιππασία δίπλα στο κύμα.

Ανακαλύψτε όλες τις ομορφιές της Νάξου, τα καλύτερα μέρη για φαγητό, τα ωραιότερα σημεία για photoshooting, τις τοπ παραλίες, στη Vogue Greece Ιουλίου-Αυγούστου που κυκλοφορεί την Κυριακή 26/6 με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή