Το εσωτερικό φως της Καρολίνας Πελενδρίτου – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Το εσωτερικό φως της Καρολίνας Πελενδρίτου – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη λάμψη δυο μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης, τα οποία προστέθηκαν στη συλλογή των έξι Παραολυμπιακών μεταλλίων της, η Καρολίνα Πελενδρίτου συναντήθηκε με το «Κ», συζήτησε για την αθλητική της καριέρα, την καθημερινότητά της και όσα θα ήθελε να δει, αν κέρδιζε πίσω την όρασή της.

Μια χαρτογράφηση της αισιόδοξης κοινότητας των δημιουργών animation που συνεχώς μεγαλώνει, ταξιδεύει στα διεθνή φεστιβάλ, κερδίζει διακρίσεις και παράλληλα προσπαθεί να τραβήξει και το ενδιαφέρον του εγχώριου κοινού.

Το «Κ» βρέθηκε στα παρασκήνια της Μήδειας του θρυλικού Μποστ και κατέγραψε όλες τις λεπτομέρειες της παραγωγής του Εθνικού πριν από την πρεμιέρα στην Επίδαυρο.

Πώς οι επιστήμονες κατέγραψαν τη μυθική οδύσσεια τριών άγριων σκυλιών της Αφρικής που διέσχισαν τρεις χώρες και 2.100 χλμ., αψηφώντας αμέτρητους κινδύνους, μέχρι να βρουν έναν τόπο για να ζήσουν.

Ιστορίες εκπαίδευσης: Γιατί η Εσθονία έχει τα καλύτερα σχολεία; Ποιες είναι οι παιδαγωγικές τάσεις σήμερα; Τι μαθαίνουν τα παιδιά σε ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής;

Μην χάσετε το νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 3 Ιουλίου μαζί με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή