CEOs 2022 – Nέες Προκλήσεις, Νέοι Ορίζοντες

CEOs 2022 – Nέες Προκλήσεις, Νέοι Ορίζοντες

Την Κυριακή 24/7 οι ηγέτες των κορυφαίων εταιρειών σχεδιάζουν την επόμενη μέρα.

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων εξαιρετικά επιτυχημένων συλλεκτικών, ετήσιων εκδόσεων της Καθημερινής όπου οι κορυφαίοι CEOs της χώρας αρθρογράφησαν πάνω στα κρίσιμα ζητήματα που ανέκυψαν για την οικονομία τα δύο τελευταία ιδιαίτερα χρόνια, η εφημερίδα, εν όψει των νέων προκλήσεων που παρουσιάζονται λόγω της πληθωριστικής κρίσης, αλλά και των ευκαιριών που προκύπτουν από τον πράσινο και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, απευθύνεται και πάλι στους κορυφαίους ηγέτες εταιριών της χώρας προκειμένου να τοποθετηθούν ως προς την επόμενη μέρα.

Οι σχεδιασμοί αυτοί όμως λαμβάνουν χώρα σε ένα πολυπαραγοντικό περιβάλλον, στο οποίο ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η μετάβαση σε μια οικονομία ελεύθερη έχουν δρομολογήσει και συνεχίζουν να δρομολογούν μεγάλες αλλαγές και επενδύσεις, ενώ παράλληλα η χώρα αντιμετωπίζει αστάθειες και στο πολιτικό σκηνικό.

Για τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουν να βγουν για ακόμη μία φορά νικητές από την κρίση μιλούν και γράφουν στην ετήσια έκδοση του ομίλου της «Καθημερινής», «CEOs», οι πρωταγωνιστές της ανάπτυξης, ηγέτες όλοι του ελληνικού επιχειρείν σε μια συλλεκτική έκδοση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Μην χάσετε την ειδική έκδοση της Καθημερινής CEOs 2022, την Κυριακή 24/7.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή