Χίλια τεύχη, ένα τεύχος γιορτή – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Χίλια τεύχη, ένα τεύχος γιορτή – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκατέσσερα και ένα εξώφυλλα από τα χίλια του περιοδικού που για κάποιο λόγο ξεχωρίσαμε, ξεκινώντας από το πρώτο, τον Ιούνιο του 2003.

Είπαν στο «Κ»: Αποσπάσματα από δεκάδες συνεντεύξεις, στιγμές σοφίας και εξομολογήσεις από σημαντικά ονόματα από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο.

Μια επιλογή από θέματα που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό και κατέγραψαν τη ζωή στην εποχή μας: από τον ερχομό των σόσιαλ μίντια μέχρι την αλλαγή στον τρόπο που διασκεδάζουμε, το τι τρώμε, πώς ντυνόμαστε, τι αγωνίες έχουμε.

Πώς κατέγραψε το «Κ» την μεταμόρφωση της Αθήνας, από την εποχή των Ολυμπιακών έργων μέχρι το Ίδρυμα Νιάρχος και την εξάπλωση του μετρό. 

Ταξίδια μέσα στα χρόνια σε μια «άγνωστη» Ελλάδα. Πώς το «Κ» μετέφερε μέσα από τις σελίδες του τη ζωή στα ακριτικά χωριά, στα νησιά τους χειμωνιάτικους μήνες, στις αγροτικές περιοχές, στα βουνά, σε κάθε γωνιά της χώρας.

Συντάκτες και συνεργάτες του περιοδικού μοιράζονται σε πρώτο πρόσωπο τις σκέψεις τους για τη συμπλήρωση των χιλίων τευχών.

Μην χάσετε το νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 31 Ιουλίου μαζί με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή