Στα «Ταξίδια» Δεκεμβρίου: Τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα έχουν θέμα! Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Στα «Ταξίδια» Δεκεμβρίου: Τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα έχουν θέμα! Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φύση και περιπέτεια, γαστρονομία και αγροτουρισμός, χαλάρωση και ευεξία ή Ιστορία και πολιτισμός; Τέσσερα ξεχωριστά θεματικά weekends στην Ελλάδα δίνουν την αφορμή για τις πιο ωραίες χειμερινές εξορμήσεις. Η Λίμνη Πλαστήρα μάς επιφυλάσσει την πιο… ζεν απόδραση μέσα από αναζωογονητικές δραστηριότητες δίπλα στο νερό, που μας ξεκουράζουν και γεμίζουν τις μπαταρίες μας. Στην Καρύταινα και την Αμπελιώνα, χαιρόμαστε τη φύση κάνοντας ράφτινγκ, εναέριο ραπέλ, ποδήλατο βουνού αλλά και πεζοπορώντας στο δίκτυο μονοπατιών Apollo Trails. Στη Μεσσηνία του αγρού και της εύφορης γης οργανώνουμε ένα χορταστικό οδοιπορικό από το χωράφι στο πιάτο με στάσεις σε φάρμες, ελαιώνες, μπαξέδες και εστιατόρια που προμηθεύονται τις πρώτες ύλες από παραγωγούς του τόπου τους. Και τέλος, στη Βοιωτία, μια σειρά από στάσεις πολιτισμού -γνωστές αλλά και αναπάντεχες-, από τη Θήβα έως την Αντίκυρα, μας βοηθούν να στρέψουμε το βλέμμα στο παρελθόν και να το συνδέσουμε με το σήμερα.

Ακόμα, ανακαλύπτουμε ξανά τις χαρές της ζωής στο Παρίσι, γευόμαστε τις πιο χαρακτηριστικές βελγικές απολαύσεις στις Βρυξέλλες, την Μπριζ και το Σπα, ενώ σε ένα ταξίδι-αστραπή στη Ρώμη κάνουμε check in στα πιο αξιόλογα καινούργια στέκια και επιστρέφουμε σε αγαπημένα τοπόσημα.

Τα «Ταξίδια» Δεκεμβρίου κυκλοφορούν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή