Ο ελληνικός χάρτης της καινοτομίας – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Ο ελληνικός χάρτης της καινοτομίας – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δικές μας startup: Οι ιδρυτές σημαντικών επιχειρήσεων καινοτομίας δίνουν το στίγμα της επιτυχίας και τις προκλήσεις της επόμενης (δύσκολης) μέρας.

Αποστολή στα Ιωάννινα που εξελίσσονται σε ζώνη τεχνολογικής καινοτομίας που ενδυναμώνει την οικονομία τής μέχρι πρόσφατα πιο φτωχής και απομονωμένης περιοχής στην Ελλάδα και κρατάει νέους καταρτισμένους επιστήμονες στη χώρα.

Συνέντευξη: Ο Νεκτάριος Ταβερναράκης, πρόεδρος του ΙΤΕ και του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας, εξετάζει τους κρίκους της αλυσίδας που ξεκινά από την πανεπιστημιακή γνώση και καταλήγει στην καινοτομία και στις επιχειρηματικές ιστορίες επιτυχίας.

Η επανάσταση της ελληνικής επιχειρηματικότητας μέσα από τα μάτια της Endeavor Greece, που έκλεισε δέκα χρόνια δραστηριότητας στη χώρα μας.

Η πανεπιστημιακή κοινότητα αφυπνίζεται: Οι πρωτοπόροι των spin-off εταιρειών γίνονται το παράδειγμα για τις αλλαγές που σήμερα εμπεδώνονται στην ανώτατη εκπαίδευση.

Η τεχνολογική έκθεση Beyond που φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη για δεύτερη χρονιά αποκαλύπτει μια αθόρυβη επανάσταση που συμβαίνει στην Ελλάδα.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή