Μαρίνα Σάττι, αμετανόητη – Aυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Μαρίνα Σάττι, αμετανόητη – Aυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρωτήσαμε την Μαρίνα Σάττι τι περιμένει από τον εαυτό της για τη νέα χρονιά: «Αυτή τη χρονιά έχω πει να ζω με λιγότερες ενοχές. Θα σ’ το πω στα αγγλικά. Φέτος θέλω να είμαι unapologetic. Πώς να το μεταφράσουμε στα ελληνικά; Αμετανόητη; Έχω μια ανάγκη να κάνω ακριβώς αυτό που νιώθω, χωρίς να σκέφτομαι τι θα πουν οι άλλοι».

Σε μια κουβέντα βαθιά προσωπική, η τραγουδοποιός θυμάται πως όσο μεγάλωνε ένιωσε τη διαφορετικότητα λόγω της διπλής ταυτότητάς της (η μητέρα της είναι Ελληνίδα και ο πατέρας της Σουδανός – μεγάλωσε στην Κρήτη) και έμαθε να ζει με τις αντιφάσεις της, μιλάει για το πώς «γεννήθηκε» ο πρώτος της δίσκος, «Yenna», που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες, για την αναγνώριση που βιώνει στο δρόμο και πόσο ξένο της φαινόταν αυτό στην αρχή.

«Μεγάλωσα με πεποιθήσεις που έλεγαν ότι, για να πετύχουμε κάτι στη ζωή, πρέπει με έναν τρόπο να υποφέρουμε, ότι η ευχαρίστηση και η απόλαυση έχουν μια ενοχή, ότι τα “καλά” κορίτσια δεν πρέπει να φορούν κοντές φούστες, να βρίζουν και να βγαίνουν μέχρι αργά το βράδυ». Για να γίνει αυτή που είναι, η ανένταχτη Μαρίνα Σάττι πετάει όλες τις προκαταλήψεις και μοιράζεται μαζί μας τον καινούριο της εαυτό, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Vox για την πρώτη λάιβ εμφάνιση της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου με την «Καθημερινή». 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή