Κυριακή 29/1: Η Vogue Greece Φεβρουαρίου γιορτάζει τη νέα ζωή με cover star την Ελένη Φουρέιρα

Κυριακή 29/1: Η Vogue Greece Φεβρουαρίου γιορτάζει τη νέα ζωή με cover star την Ελένη Φουρέιρα

2' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα γενιά είναι η κινητήριος δύναμη η οποία εμπνέει τη Vogue Greece Φεβρουαρίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου με την Καθημερινή. Στο εξώφυλλο η Ελένη Φουρέιρα στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της, λίγο πριν φέρει στον κόσμο μια νέα ζωή. Η cover star ξεκινώντας από το μηδέν κατάφερε να χαράξει μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό μετά και την τεράστια επιτυχία της στο διαγωνισμό της Eurovision που την τοποθέτησε στα διεθνή charts. Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για τη Vogue Greece Φεβρουαρίου και μίλησε εκ βαθέων για τον καινούργιο της εαυτό, και για το ρόλο της μητρότητας που ανυπομονεί να βιώσει. “Ήθελα να γίνω μια νέα, καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, ενός εαυτού που είχε την ανάγκη να δώσει πολλή αγάπη. Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο”, εξηγεί στη συνέντευξή της στον Βλάση Κωστούρο.

Η Vogue Greece Φεβρουαρίου αναδεικνύει τη νέα γενιά φωτογράφων, δίνοντάς τους το βήμα για να προβάλλουν την τέχνη τους και να αποτυπώσουν την οπτική τους σε συγκεκριμένες θεματικές. Μέσα από ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυνε πριν τις γιορτές, επέλεξε μέσα από 4.000 συμμετοχές, τους 68 πολλά υποσχόμενους φωτογράφους και πλέον φιλοξενεί τα έργα τους στις σελίδες της.

Η Ναταλία Σουίφτ είναι η νεαρή ηθοποιός που κερδίζει όλα τα φώτα τώρα με την συμμετοχή τους στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και την ταινία Μπάσταρδα του Νίκου Πάστρα, που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. “Παράλληλα, με τρομάζει το ηλικιακό όριο που επιβάλλεται σιωπηρά στις γυναίκες ηθοποιούς. Αν το σκεφτείς, έχουμε δύο δυναμικά slots: 20-30 ετών και πάλι μετά τα 60, όταν μπορείς να υποδυθείς τη γιαγιά. Και στη μέση η μαύρη τρύπα. Υπερβάλλω, αλλά θέλω να πω ότι όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, οι ρόλοι που της προσφέρονται μειώνονται”, εκφράζει στη συνέντευξή της στη vogue Greece.

Ο νεαρός σχεδιαστής Αλέξανδρος Κωτούλας, είναι το πρόσωπο πίσω από το HAK Studios. Ο ίδιος δουλεύει με το δέρμα, το ξύλο, τα απαλά χρώματα και συστήνει στο κοινό ένα δημιουργικό χώρο με έμφαση στο handcrafting που κινείται μεταξύ δερμάτινων αξεσουάρ, κεραμικών και ειδών εσωτερικής διακόσμησης.

Τέλος ο Sam Ryder πήρε πίσω το «χαμένο αίμα» της Μεγάλης Βρετανίας στη Eurovision. Ο Sam Ryder διένυσε μια χρυσή χρονιά, που έκλεισε με τον πρώτο δίσκο του, There’s Nothing But Space Man, και είναι ο νέος σταρ του TikTok. “Τα social media από μόνα τους είναι εντελώς αβλαβή. Οι χρήστες τα τροφοδοτούν. Αν σταματήσουμε να δημοσιεύουμε, θα πεθάνουν σε μία νύχτα. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα από μόνα τους, αν κάποιος δεν τα ταΐζει. Από την άλλη, είναι μια τεράστια δημοκρατική πλατφόρμα που προσφέρει ευκαιρίες σε όλον τον κόσμο. Έχουν φέρει λοιπόν μια δημοκρατία στον χώρο της αναζήτησης ταλέντων. Προσπαθούσα τόσα χρόνια και ίσα ίσα που είχα αρχίσει να γυρίζω το πόμολο της πόρτας της επιτυχίας, όταν τα social media μου την άνοιξαν διάπλατα”.

Μη χάσετε τη Vogue Greece Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή