Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για το προφίλ και τα «θέλω» του 10% του εκλογικού σώματος που κινείται ακόμη στην «γκρίζα ζώνη»

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Το ψυχογράφημα των αναποφάστιστων
Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για το προφίλ και τα «θέλω» του 10% του εκλογικού σώματος που κινείται ακόμη στην «γκρίζα ζώνη»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Ντοκουμέντο, 27 χρόνια μετά τα Ιμια
Ο Ιωάννης Λιούλης, διοικητής των δυνάμεων κατά την κρίση των Ιμίων και κυβερνήτης της φρεγάτας «Ναβαρίνον», από την οποία είχε απονηωθεί το ελικόπτερο που συνετρίβη, μιλάει για πρώτη φορά για το τι συνέβη εκείνα τα εικοσιτετράωρα

Σε ποιον ανήκει το «Μένουμε Ευρώπη»;
Το παρασκήνιο και ο απόηχος μιας εκδήλωσης που δίχασε. Γράφουν: Βάσω Κιντή, Γιάννης Μπαλαμπανίδης, Αγγελική Σπανού, Νίκος Μαραντζίδης

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Μαρκ Μαζάουερ
Ο Αμερικανός ιστορικός μιλάει για την Θεσσαλονίκη, αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία, και διαπιστώνει «αναδρομή σε ένα παρελθόν που ελπίζαμε ότι είχε οριστικά παρέλθει».

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Τζέιμς Σταυρίδης
Ο πρώην διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη αναλύει την τροπή που μπορεί να πάρει ο πόλεμος μετά την αποστολή αρμάτων και σχολιάζει τη στάση της Τουρκίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία

Φθηνό χρήμα για μεσαίες επιχειρήσεις
Τα προγράμματα που θα τρέξουν το 2023 από το Ταμείο Ανάκαμψης και το νέο ΕΣΠΑ. Οδηγός με τους όρους χρηματοδότησης

Η ψυχή στο στόμα των κοινωνικών δικτύων
Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι εξομολογούνται τις ψυχικές τους δοκιμασίες στο Facebook. Είναι αυτό ανακουφιστικό; Ή επικίνδυνο; Οι ειδικοί απαντούν

Μαθήματα – κόφτες για τους φοιτητές
Τι γίνεται όταν στις εξετάσεις αποτυγχάνουν περισσότεροι από τους μισούς; Οι πρυτάνεις εξηγούν το φαινόμενο και η Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης προτείνει λύσεις.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-5

«Ο θάνατος δεν συνηθίζεται»
Από το 1906 το γραφείο τελετών της οικογένειας Γιαννακόπουλου οδηγεί βασιλείς, πρωθυπουργούς και ποιητές στην τελευταία τους κατοικία. Η τρίτη και τέταρτη γενιά μιλάει στην «Κ». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή