Οδηγούμε την Porsche 911 GT3 Touring, σήμερα με την «Καθημερινή»

Οδηγούμε την Porsche 911 GT3 Touring, σήμερα με την «Καθημερινή»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 1948, ο Φέρι Πόρσε έκανε πραγματικότητα το sport αυτοκίνητο που ονειρευόταν, όταν μαζί με την ομάδα του ολοκλήρωσαν την παραγωγή της Porsche 356 «No. 1» Roadster. Το γεγονός αυτό σηματοδότησε τη γέννηση μιας θρυλικής εταιρείας και έθεσε τα θεμέλια για μια παραδειγματική ιστορία επιτυχίας του θρύλου που ονομάζεται «Porsche».

Φέτος, λοιπόν, η εταιρεία παραγωγής θερμικών και ηλεκτρικών πειρασμών από το Τσουφενχάουζεν γιορτάζει τα 75 χρόνια της και εμείς συμμετέχουμε στους εορτασμούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οδηγούμε το θρύλο, την «911» (992) -το πιο εμβληματικό και «icon» σπορ αυτοκίνητο στην ιστορία της αυτοκίνησης-, και μάλιστα στην πιο ολοκληρωμένη εκδοχή της, ως GT3 Touring με τον 4λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα των 510 ίππων.

Δε χάνουμε άλλο χρόνο, και εισβάλλουμε στο εσωτερικό του απόλυτου GT! Μέσα στην πόλη της Πράγας συνειδητοποιείς αυτό που νιώθεις κάθε φορά μέσα σε μια «911», ακόμα και στις κορυφαίες εκδοχές της, όπως αυτή. Το αυτοκίνητο αποτελεί ένα ιδιαίτερα αγχολυτικό σύνολο, μέχρι να φορέσει το μανδύα του υπερόπλου. Η διαδρομή που έχουμε μπροστά μας έως το Πίλσεν διαθέτει τα πάντα, οπότε στην εθνική δεν κρατιόμαστε και βυθίζουμε το δεξί πεντάλ στο πάτωμα, με τον ήχο εκείνη τη στιγμή να δημιουργεί φτερούγισμα στην καρδιά, την επιτάχυνση σφίξιμο στο στομάχι και τα νούμερα στο ταχύμετρο την αίσθηση του κινδύνου και του ρίσκου, που όμως δεν αντέχεις να μην πάρεις…

*Διαβάστε περισσότερα για την Porsche 911 GT3 Touring….που κυκλοφορεί σήμερα με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή