Ο καλύτερος φίλος του μαθητή

Ο καλύτερος φίλος του μαθητή

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άραγε θα μπορούσε ένας σκύλος να προστατεύσει τους μαθητές από την ένοπλη βία στα σχολεία; Η οργάνωση K9s4kids πιστεύει πως ναι! Στην Αμερική αναγκάστηκαν να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας στα σχολεία, προκειμένου να προστατεύσουν τους μαθητές από τις ένοπλες επιθέσεις. Πολλοί διευθυντές έχουν ήδη τοποθετήσει ανιχνευτές μετάλλων, κάμερες ασφαλείας, συναγερμούς και ειδικά εκπαιδευμένους φύλακες. Η μη κερδοσκοπική οργάνωση K9s4kids, όμως, τους προτείνει να πάρουν εκπαιδευμένους αστυνομικούς σκύλους!

Τα μέλη της οργάνωσης διαθέτουν, εθελοντικά, εκπαιδευμένα σκυλιά στα αστυνομικά τμήματα ήδη από το 2009. Και θεωρούν ότι οι σκύλοι μπορούν να αποδώσουν το ίδιο καλά με έναν άνθρωπο και σε ό,τι αφορά το θέμα ασφάλειας των μαθητών – κάποιες φορές ίσως και καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι οι μαθητές δείχνουν να προτιμούν τα συμπαθητικά τετράποδα από τους ανιχνευτές μετάλλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή