Μαθητικός διαγωνισμός: Βιντεομουσεία

Μαθητικός διαγωνισμός: Βιντεομουσεία

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι θα αποτυπώνατε από τη νεανική σας ζωή σε ένα βιντεάκι 5 λεπτών, για να το δείξετε στους αυριανούς εφήβους; Το μουσικό συγκρότημα της τάξης; Το γκράφιτι στο σχολείο; Την πλατεία όπου συχνάζετε; Τον τρόπο με τον οποίο βιώνετε τον κόσμο γύρω σας στις σημερινές συνθήκες ζωής; Ο διαγωνισμός «Ο κόσμος γύρω μας – ο κόσμος όπως τον ζούμε!» σας ζητάει να γίνετε ερευνητές του άμεσου περιβάλλοντός σας, να παρατηρήσετε με κριτική ματιά την καθημερινότητά σας και, ανακαλύπτοντας τη «γλώσσα» της κινηματογραφικής αφήγησης, να δημιουργήσετε ένα ντοκιμαντέρ, όπου μπορείτε να συνδυάσετε στοιχεία ρεπορτάζ, μαρτυρίας, κινούμενων σχεδίων, ακόμη και δραματοποίησης. Μπορείτε να στείλετε αίτηση συμμετοχής έως τις 7 Απριλίου και την ταινία σας (ομάδες τουλάχιστον 5 ατόμων, μαθητών της Ε΄-ΣΤ΄ Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου) έως τις 28 Απριλίου.

Το διαγωνισμό διοργανώνει το Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας «Καρπός», σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας.

• πληροφορίες: www.karposontheweb.org και στο τηλ. 210-­6850445

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή