Προσκλήσεις και δώρα στους «Ερευνητές»

Προσκλήσεις και δώρα στους «Ερευνητές»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζέβρα Πυτζάμα

Προσκλήσεις και δώρα στους «Ερευνητές»-1

Η Ζέβρα Πυτζάμα συχνάζει στον Παιδότοπο των Άστρων. Αλλά μη ρωτήσετε πού βρίσκεται αυτός, απάντηση συγκεκριμένη δε θα πάρετε. Ο τόπος αυτός δεν έχει σύνορα. Εκτείνεται από τα Δάση των κλασικών παραμυθιών έως την Αρκτική! Ο Παιδότοπος των Άστρων είναι βιότοπος της Χαδιαρόπαπιας και του Άγγουρου-Κάγκουρου, βοσκότοπος του Γαϊδαρέλου της Πόλης, που φορτώνεται αυτοβούλως όλες τις σκοτούρες των μεγάλων, αλλά και νεραϊδότοπος κατά τη Μυθολoγία του Μετρό. Στον Παιδότοπο των Άστρων τα πεφταστέρια, πέφτοντας, μεταμορφώνονται σε μια παρέα παιδιών, που παίζουν και τραγουδάνε τη ζωή. Αλλά και αγωνίζονται να σώσουν το μαγευτικό αυτό τοπίο… της φαντασίας τους, που απειλείται με εξαφάνιση από τον πιο επικίνδυνο εισβολέα: τον Κακό Λευκό.

• Κείμενο-στίχοι: Μαριανίνα Κριεζή Μουσική: Διονύσης Τσακνής (και διευθυντής ορχήστρας, και «Ντιλιβεράς της Χαράς») Σκηνοθεσία: Άννα Παναγιωτοπούλου, Φωκάς Ευαγγελινός • Σάββατο στις 3 μ.μ. και Κυριακή στις 11.30 π.μ. και στις 3 μ.μ. • Προπώληση εισιτηρίων: abcd.gr, viva.gr, 210-8840600, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου & Seven Spots 

• Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, www.badmintontheater.gr

Διαγωνισμός «Αεροπλάνα»

Προσκλήσεις και δώρα στους «Ερευνητές»-2

Ο Ντάστι είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο ψεκαστικό αεροπλάνο, που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε έναν εναέριο αγώνα ταχύτητας. Υπάρχουν όμως κάποια εμπόδια: δεν είναι φτιαγμένος για να πετάει σε αγώνες, αλλά για να ψεκάζει καλλιέργειες, και -το κυριότερο- πάσχει από υψοφοβία. Χάρη όμως στην ενθάρρυνση του μέντορά του Σκίπερ, ενός μαχητικού αεροπλάνου του Πολεμικού Ναυτικού, καταφέρνει να κριθεί υποψήφιος.

Παίξτε στο διαγωνισμό και κερδίστε 1 τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο και 4 DVD. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή