Η Τίνκερ Μπελ και οι Πειρατές

Η Τίνκερ Μπελ και οι Πειρατές

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μιλήσαμε με την Αφροδίτη Αντωνάκη και τη Γιούλικα Σκαφιδά, που δανείζουν τις φωνές τους στην Τίνκερ Μπελ και τη Φλώρα αντίστοιχα. 

Πόσο μοιάζεις με την Τίνκερ Μπελ;

Η Τίνκερ Μπελ  και οι Πειρατές-1

Αφροδίτη Αντωνάκη: Μοιάζουμε αρκετά. Κατ’ αρχήν είμαι κι εγώ μαστόρισσα! Μου αρέσει να κατασκευάζω ή να επισκευάζω πράγματα. Είμαι δημιουργική όπως αυτή, και από άχρηστα αντικείμενα φτιάχνω χρήσιμα. Όσον αφορά

το χαρακτήρα, είμαι κι εγώ ενθουσιώδης και πεισματάρα.

Γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο αγαπητή;

A. A.: Όπως όλοι μας, κάνει λάθη, αλλά προσπαθεί να τα διορ-θώσει για να γίνει καλύτερη. Είναι μικρή, χαριτωμένη, γλυκιά, αλλά παράλληλα είναι δυναμική και μάχεται για το καλό των φίλων της και του νεραϊδόκοσμου.

Ποια από τις μαγικές ικανότητές της θα ήθελες να έχεις;

A. A.: Να είχα νεραϊδόσκονη για να μπορώ να πετάω. Με μαγεύει η ιδέα να βλέπω τον κόσμο από ψηλά και να νιώθω την ελευθερία τού να πετάς.

 

Η Φλώρα είναι αγοροκόριτσο. Το ίδιο και η Γιούλικα; Βρίσκεις κοινά στοιχεία σε εσένα και τη Φλώρα;

Η Τίνκερ Μπελ  και οι Πειρατές-2

Γιούλικα Σκαφιδά: Η Φλώρα είναι η πιο ζωηρή φίλη της Τίνκερ Μπελ. Ως προστάτιδα των ζώων, τα λατρεύει και περνάει πολλές ώρες μαζί τους. Εξαιτίας αυτής της ενασχόλησης είναι συνεχώς μέσα στις λάσπες. Μου θυμίζει πολύ την παιδική μου ηλικία. Περνούσα πολλές ώρες με τα ζώα τα καλοκαίρια στο χωριό. Μου άρεσε να τα ταΐζω και θυμάμαι να περνάω ώρες προσπαθώντας να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους. Φυσικά κι εγώ είμαι πάντα έτοιμη για μπελάδες

και περιπέτειες όπως η Φλώρα.

Ποια είναι η αγαπημένη σου νεράιδα;

Γ. Σ.: Αυτή η οποία υποδύομαι! Δηλαδή η Φλώρα. Την προτιμώ από τις υπόλοιπες, γιατί λατρεύει τα ζώα και γιατί μπορεί και επικοινωνεί μαζί τους στη γλώσσα τους. Το βρίσκω φανταστικό.  Όποιος έχει ζωάκι στο σπίτι πιστεύω ότι θα συμφωνήσει μαζί μου. Πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί τι θέλουν να μας πουν ή πόσες φορές δεν ευχηθήκαμε να μπορούσαμε να μιλήσουμε τη γλώσσα τους για να συνεννοηθούμε μαζί τους!

 

Η υπόθεση

Η νεράιδα Ζαρίνα κλέβει τη Γαλάζια Νεραϊδόσκονη από το Καταφύγιο των Νεραϊδών και την παραδίδει σε ένα πλήρωμα πειρατών, οι οποίοι την ανακηρύσσουν καπετάνισσα του πλοίου τους. Η Τινκ και τα υπόλοιπα μέλη της Νεραϊδοπαρέας σπεύδουν να πάρουν πίσω τη Νεραϊδόσκονη, αλλά τα ταλέντα τους μπερδεύονται.

Δείτε το τρέιλερ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή