ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Στις Γλυκές Ιστορίες: Πάστα φλόρα µε µαρµελάδα φράουλα

stis-glykes-istories-pasta-flora-e-ar-elada-fraoyla-2020408
Υλικά για 10 μερίδες

250 γρ. βούτυρο γάλακτος ή αγελάδος (ή 200 γρ. ελαιόλαδο) + επιπλέον για τη φόρμα
200 γρ. ζάχαρη
2 αυγά
700 – 800 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + επιπλέον για τη φόρμα
1 κουτ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη ή ξερός κόλιανδρος, κοπανισμένος
60 γρ. κονιάκ
100 γρ. χυμός πορτοκαλιού
400 – 500 γρ. μαρμελάδα φράουλα
60 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ολόκληρα ή κομμένα στη μέση

 
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr