Στις Γλυκές Ιστορίες: Πάστα φλόρα με μαρμελάδα φράουλα

Στις Γλυκές Ιστορίες: Πάστα φλόρα με μαρμελάδα φράουλα

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Υλικά για 10 μερίδες

250 γρ. βούτυρο γάλακτος ή αγελάδος (ή 200 γρ. ελαιόλαδο) + επιπλέον για τη φόρμα

200 γρ. ζάχαρη

2 αυγά

700 – 800 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + επιπλέον για τη φόρμα

1 κουτ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη ή ξερός κόλιανδρος, κοπανισμένος

60 γρ. κονιάκ

100 γρ. χυμός πορτοκαλιού

400 – 500 γρ. μαρμελάδα φράουλα

60 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ολόκληρα ή κομμένα στη μέση

 
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή