Στις Γλυκές Ιστορίες: Μπαβαρουάζ γιαουρτιού με τραγανό μπισκότο, αμύγδαλο και σουσάμι

Στις Γλυκές Ιστορίες: Μπαβαρουάζ γιαουρτιού με τραγανό μπισκότο, αμύγδαλο και σουσάμι

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Υλικά για 10-12 μερίδες

Για την μπαβαρουάζ

  • 5 κρόκοι αυγών
  • 30 γρ. μέλι (κατά προτίμηση θυμαρίσιο)*
  • 20 γρ. ζάχαρη*
  • 200 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος light
  • 650 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 12 γρ. φύλλα ζελατίνης

Για το τραγανό μπισκότο με αμύγδαλο και σουσάμι

  • 100 γρ. βούτυρο αγελαδινό, παγωμένο, σε κυβάκια
  • 100 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 100 γρ. αλεύρι μαλακό
  • 50 γρ. σουσάμι
  • 50 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
  • στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ

Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή