Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 2 – Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία

Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 2 – Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πέντε πρώτοι που θα τηλεφωνήσουν την Παρασκευή 6 Ιουνίου, από τη 1 έως τη 1.30 μ.μ., στο 210-3316825 θα κερδίσουν προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis  στις  7 μ.μ.

To συναρπαστικό δεύτερο μέρος της τριλογίας «Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας» είναι εδώ!

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ψαρής και ο Φαφούτης συμφιλίωσαν τους δράκους και τους βίκιγκς στο νησί Μπερκ. Και ενώ ο Άστριντ, ο Μύξαρχος και η υπόλοιπη συμμορία προκαλούν ο ένας τον άλλον σε αγώνες δράκων- το νέο αγαπημένο άθλημα του νησιού- το αχώριστο δίδυμο ανακαλύπτει νέους κόσμους και αχαρτογράφητους τόπους. Μία από τις περιπέτειές τους θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη μιας μυστικής σπηλιάς πάγου, που στεγάζει εκατοντάδες νέους άγριους ​​δράκους και τον μυστηριώδη Καβαλάρη των Δράκων. Έτσι οι δύο φίλοι θα βρεθούν στο κέντρο μιας μάχης για την προστασία της ειρήνης. Τώρα, ο Ψάρης και ο Φαφούτης πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να αγωνιστούν για τα πιστεύω τους και παράλληλα πρέπει να αναγνωρίσουν το γεγονός ότι μόνο μαζί, έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν το μέλλον τόσο των ανθρώπων όσο και των δράκων.

Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 2 – Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία-1

Με ελληνική μεταγλώττιση.

Χαρίζουν τις φωνές τους: Βαγγέλης Ευαγγέλου, Ιφιγένεια Στάικου, Νίκος Παπαδόπουλος, Ηρώ Μπέζου, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Καλοφωλιάς, Φοίβος Ριμένας και Κώστας Αποστολίδης.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας 

 

Στις αίθουσες από τις 12/6/2014 σε διανομή Odeon

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή