Το σχολείο έκλεισε, ρίξτε το στο διάβασμα!

Το σχολείο έκλεισε, ρίξτε το στο διάβασμα!

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι έγινε μια μεγάλη γιορτή: εκείνη τη μέρα οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. και η THE WALT DISNEY COMPANY Greece ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους. Ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας και γιατί μας ενδιαφέρει; Είναι η κυκλοφορία των περιοδικών και των βιβλίων κόμικ της Disney στην Ελλάδα!  Έτσι, τα αγαπημένα παπιά και ποντίκια που λάτρεψαν εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο για δεκαετίες, έρχονται ξανά με νέες περιπέτειες να μας ψυχαγωγήσουν, να μας μάθουν χίλια δυο πράγματα, να μας μυήσουν στον υπέροχο, φανταστικό κόσμο τους!

Ένα μοναδικό πάρτι

Το σχολείο έκλεισε,  ρίξτε το στο διάβασμα!-1

Ομαδικά παιχνίδια, αναρρίχηση, κολάζ με κόμικ, αλλά και -το καλύτερό μας- σχεδιασμός σκίτσων από τον Ulrich Schroeder. Ο Ulrich είναι σχεδιαστής κόμικ της Disney και ήρθε στην Ελλάδα ειδικά για την εκδήλωση. Με εκπληκτική ταχύτητα σκίτσαρε έναν ήρωα κόμικ για όλα τα παιδιά, που χάρηκαν πολύ με αυτήν τη μοναδική ευκαιρία, να αποκτήσουν ένα αυθεντικό σκίτσο της Disney!

 

Το σχολείο έκλεισε,  ρίξτε το στο διάβασμα!-2

Μεγάλος ενθουσιασμός επικράτησε και όταν εμφανίστηκαν ο Μίκυ Μάους και ο Γκούφυ, άρτι αφιχθέντες από την Disneyland!

Ο τελευταίος, δε, ταξίδεψε στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Φωτογραφήθηκαν, μοίρασαν δώρα και διασκέδασαν μαζί μας για περισσότερες από δύο ώρες. Και το πάρτι συνεχίστηκε με barbeque, με ξεχωριστές λιχουδιές. 

Το σχολείο έκλεισε,  ρίξτε το στο διάβασμα!-3

Έτσι, µε πολλά χαµόγελα και πολύ παιχνίδι γιορτάσαµε το γεγονός ότι αυτό το καλοκαίρι… θα «καούµε» στο διάβασµα. Γιατί κάθε Παρασκευή έρχεται το εβδοµαδιαίο Μίκυ Μάους αποκλειστικά στα περίπτερα µε νέες, φρέσκες περιπέτειες, ενώ ακολουθούν τα Ντόναλντ, Κόµιξ, Μίννι & Νταίζυ και άλλοι πολλοί τίτλοι…

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή