Προσκλήσεις για κινηματογράφο στην καλοκαιρινή έκδοση των «Ερευνητών»

Προσκλήσεις για κινηματογράφο στην καλοκαιρινή έκδοση των «Ερευνητών»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη συνέχεια της ταινίας «Αεροπλάνα» η Disney μάς απογειώνει για ακόμη μια φορά. Στη νέα ταινία «Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες» ο Ντάστι, από πρωταθλητής εναέριων αγώνων, καλείται να αναλάβει δαράση ως ιπτάμενος πυροσβέστης.

Προσκλήσεις για κινηματογράφο στην καλοκαιρινή έκδοση των «Ερευνητών»-1

O Ντάστι είναι πλέον ένας παγκοσμίου φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας. Δυστυχώς όμως το κιβώτιο ταχυτήτων του έχει σοβαρό πρόβλημα και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά. Για να μπορέσει να επιβιώσει και να συνεχίσει να απολαμβάνει την ταχύτητα, η λύση είναι μία: Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Στο πλάι του Ντάστι βρίσκεται μια νέα παρέα από εκκεντρικούς και συναρπαστικούς χαρακτήρες, που πλέκουν μια συγκινητική ιστορία για την αλληλεγγύη, τις δεύτερες ευκαιρίες και την αυτοθυσία. Η νέα του παρέα είναι ένα ελικόπτερο πυρόσβεσης, ο βετεράνος Αρχηγός Μπλέιντ, και η ομάδα του, που περιλαμβάνει το ιπτάμενο δεξαμενόπλοιο Ντίπερ, το ελικόπτερο βαρέως τύπου Γουίντλιφτερ, το πρώην στρατιωτικό μεταφορικό αεροπλάνο Κάμπι και μια θαρραλέα ομάδα από επίγεια πυροσβεστικά. Μαζί τους ο Ντάστι θα αγωνιστεί για να σβήσει μια τεράστια φωτιά και θα μάθει τι χρειάζεται για να γίνει πραγματικός ήρωας. Η ταινία είναι γεμάτη αστείους διαλόγους, ξεκαρδιστικές ατάκες και απίστευτα ειδικά εφέ.

 

Δείτε πως θα κερδίσετε μια πρόσκληση δύο ατόμων για την πρεμιέρα της ταινίας «Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι πυροσβέστες» στο τεύχος των «Ερευνητών» το Σάββατο 23 Αυγούστου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή