Άγρια παντελόνια

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποτε προσπαθούσαν με ψαλίδια, πέτρες και αναπτήρες να καταστρέψουν τα τζιν τους και να τα κάνουν να φαίνονται πιο «φθαρμένα». Τώρα αυτόν το ρόλο έχουν αναλάβει λιοντάρια, τίγρεις και αρκούδες.

Μια εταιρεία στην Ιαπωνία επιστράτευσε ως «σχεδιαστές» άγρια ζώα, προκειμένου να δημιουργήσει τα πιο μοναδικά φθαρμένα τζιν. Σε συνεργασία με τους υπευθύνους των ζωολογικών κήπων, τυλίγουν με τζιν ύφασμα λάστιχα και μπάλες και τα δίνουν σε λιοντάρια, τίγρεις και αρκούδες. Τα ζώα σκίζουν, γδέρνουν και φθείρουν το ύφασμα ενώ παίζουν μαζί του. Στη συνέχεια η εταιρεία με αυτό το υλικό φτιάχνει τζιν που, όχι μόνο έχουν το απόλυτα φθαρμένο στυλ, αλλά διαθέτουν και ξεχωριστή ιστορία. Πολλά από τα παντελόνια θα αρχίσουν να δημοπρατούνται, με τα έσοδα να διατίθενται σε φιλοζωικές οργανώσεις αλλά και στους ζωολογικούς κήπους που φιλοξενούν τους «άγριους σχεδιαστές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή