Διαγωνισμός «Οι Υπερέξι» και προσκλήσεις για κουκλοθέατρο στους Ερευνητές

Διαγωνισμός «Οι Υπερέξι» και προσκλήσεις για κουκλοθέατρο στους Ερευνητές

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Οι Υπερέξι 

Ο πανέξυπνος Χίρο και οι φίλοι του, η Γκο Γκο Τομάγκο, ο Γουασάμπι No-Ginger, η Ξινομελένια και ο Fred, θα εμπλακούν σε μια ρομποτική μάχη στους δρόμους του Σαν Φρανσόκιο. Για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο ο Χίρο, στρέφεται στον μεγάλο αδελφό του, τον Ταντάσι, αλλά και στον Μπέιμαξ, ένα πληθωρικό φουσκωτό ρομπότ που διαθέτει απίστευτες ικανότητες. Αφού καταφέρνει να δαμάσει την ευφυΐα του, ο Χίρο μεταμορφώνει την ομάδα των φίλων του σε μια συμμορία εξελιγμένων τεχνολογικά ηρώων, αποφασισμένων να νικήσουν.

Διαγωνισμός «Οι Υπερέξι» και προσκλήσεις για κουκλοθέατρο στους Ερευνητές-1

«Τα μαγικά σεντούκια» 

Στη νέα κουκλοθεατρική παράσταση του Μαιρηβή, μια όμορφη, έξυπνη και προκομμένη κοπέλα θεριεύει τη ζήλια της μητριάς και της ετεροθαλούς αδελφής της. Θα τη διώξουν από το σπίτι, όμως ύστερα από μια σειρά δοκιμασιών, η κοπέλα ανταμείβεται απλόχερα από τη ζωή. Το μήνυμα του παραμυθιού; Ο αγώνας στη ζωή είναι αναπόφευκτος. Όμως, αν κανείς δε λιγοψυχήσει και αντιμετωπίσει απτόητος απρόσμενες και συχνά άδικες δοκιμασίες, τότε κυριαρχεί σε όλα τα εμπόδια και στο τέλος αναδεικνύεται νικητής. • Κυριακή στις 12 μ. • καθημερινές παραστάσεις για σχολεία

Διαγωνισμός «Οι Υπερέξι» και προσκλήσεις για κουκλοθέατρο στους Ερευνητές-2


info


Εργαστήρι Μαιρηβή: Σαχτούρη 4 και Σαρρή, Ψυρρή, τηλ. 210-5222181, www.mairivi.gr 

 

Δείτε πώς θα κερδίσετε ένα από τα υπέροχα δώρα της ταινίας «Οι Υπερέξι» αλλά και προσκλήσεις για την παράσταση κουκλοθεάτρου «Τα μαγικά σεντούκια» στο τεύχος των «Ερευνητών» το Σάββατο 8 Νοεμβρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή