Διαγωνισμός: Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης

Διαγωνισμός: Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίξτε στο διαγωνισμό και κερδίστε:

Το εικονογραφημένο βιβλίο «The Art of Penguins of Madagascar» με τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών της ταινίας. 

 

Διαγωνισμός: Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης-1

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας όπως στο παρακάτω κουπόνι (μην ξεχάσετε πως πρέπει να συνοδεύεται από την υπογραφή του κηδεμόνα σας) και πάρτε μέρος στην κλήρωση που θα αναδείξει τους 3 τυχερούς.

Διαγωνισμός: Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης-2

Λίγα λόγια για την ταινία:

Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες με δική τους ταινία!

Ο Σκίπερ, ο Κοβάλσκι, ο Ρίκο και ο Στρατιώτης, οι καλύτεροι των καλύτερων, οι πιο ελίτ των ελίτ, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη μυστική, ειδική ομάδα δράσης «Βόρειος Άνεμος», αρχηγός της οποίας είναι ο επιβλητικός και όμορφος Πράκτορας Απόρρητος. Φυσικά, είναι τόσο απόρρητος, που κανένας δε γνωρίζει το όνομά του! Η ασυνήθιστη αλλά σούπερ αποτελεσματική ομάδα έχει έναν σημαντικότατο στόχο: να κατατροπώσει τον μοχθηρό δρα Οκτάβιο Μυαλάτη, πριν εκείνος προλάβει να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια για να εξαφανίσει τον κόσμο. Ελπίζουμε να μην αναρωτιέστε αν θα τα καταφέρουν…

Οι πολυταξιδεμένοι φτερωτοί πράκτορες μεταφέρουν τη δράση από την Ανταρκτική στη Βενετία, στην έρημο, στη Σαγκάη, στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Κεντάκι, και μας χαρίζουν μια απρόβλεπτη κατασκοπική περιπέτεια. Ανακαλύψτε τα μυστικά των πιο ξεκαρδιστικών, φτερωτών κατασκόπων στη μεγάλη οθόνη και σε 3D. 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή