Κερδίστε προσκλήσεις για θέατρο

Κερδίστε προσκλήσεις για θέατρο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 

«Ο Μικρός Πρίγκιπας»

Κερδίστε προσκλήσεις για θέατρο-1

«Αν κάποιος αγαπάει ένα λουλούδι που δεν υπάρχει ταίρι του στα εκατομμύρια και τα εκατομμύρια των άστρων, αυτό φτάνει για να τον κάνει ευτυχισμένο σαν το κοιτάζει…» Ο Δημήτρης Αδάμης και οι Μαγικές Σβούρες διασκευάζουν για το θέατρο τις περιπέτειες του αγοριού με τα χρυσά μαλλιά που κατοικούσε στον αστεροειδή Β 612. Η νουβέλα «Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ αποδίδεται έξοχα στη σκηνή μέσα από μαγικές σκηνικές εικόνες, τραγούδια και λόγια. Για παιδιά κάθε ηλικίας.

info Κυριακή 11 π.μ. και 3 μ.μ. • Θέατρο Ιλίσια: Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια, τηλ. κρατήσεων: 210-9853609, 6948-744988, www.magikessvoures.gr

 

«Τα μαγικά σεντούκια»

 

Κερδίστε προσκλήσεις για θέατρο-2

 

Στην κουκλοθεατρική παράσταση του Μαιρηβή, μια όμορφη, έξυπνη και προκομμένη κοπέλα θεριεύει τη ζήλια της μητριάς και της ετεροθαλούς αδελφής της. Θα τη διώξουν από το σπίτι, όμως ύστερα από μια σειρά δοκιμασιών, η κοπέλα ανταμείβεται απλόχερα από τη ζωή. Το μήνυμα του παραμυθιού; Ο αγώνας στη ζωή είναι αναπόφευκτος. Όμως, αν κανείς δε λιγοψυχήσει και αντιμετωπίσει απτόητος απρόσμενες και συχνά άδικες δοκιμασίες, τότε κυριαρχεί σε όλα τα εμπόδια και στο τέλος αναδεικνύεται νικητής.

info Κυριακή στις 12 μ. • Εργαστήρι Μαιρηβή: Σαχτούρη 4 και Σαρρή, Ψυρρή, τηλ. 210-5222181, 6942-420062, www.mairivi.gr

 

Δείτε πώς θα κερδίσετε τις προσκλήσεις στο τεύχος των «Ερευνητών» που κυκλοφορεί το Σάββατο 7 Μαρτίου με την «Καθημερινή».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή