Προσκλήσεις για θέατρο

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Φρουτοπία»

Προσκλήσεις για θέατρο-1

Ο απεσταλμένος της εφημερίδας «Τρέχα Γύρευε», ο δαιμόνιος δημο-σιογράφος Πίκος Απίκος, επιστρέφει στην ξακουστή «Φρουτοπία», μια χώρα μακρινή πέρα από τα βουνά του Κουτουρού, στην προσπάθειά του να βρει απαντήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανόλη του Μανάβη. Πού ήταν εκείνη την ώρα ο Φώντας το σκληρό καρύδι; Ο Αιμίλιος το μήλο τι γνώμη έχει για το περίεργο συμβάν; Το αγαπημένο κόμικ του Ευγένιου Τριβιζά «ζωντανεύει» στη σκηνή του Παλλάς, σε σκηνοθεσία, χορογραφία και σκηνικά του Κωνσταντίνου Ρήγου και μουσική του Δήμου Αναστασιάδη. Στο ρόλο του Πίκου Απίκου ο Γιάννης Τσεμπερλίδης.

• Σάββατο 3 μ.μ. και Κυριακή 12 μ. • Παλλάς: Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, τηλ. 210-3213100

Επίσης, πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς «Annie» και «Eπιτέλους φτάσαμε σπίτι» και κερδίστε συλλεκτικά δώρα!

 

«Αnnie»

Προσκλήσεις για θέατρο-2

Νέα Υόρκη, 2014. Η Annie είναι ένα θαρραλέο κορίτσι που ζει παρέα με άλλα κορίτσια μαζί με την αυταρχική ανάδοχη μητέρα Miss Hannigan, στην οποία την άφησαν οι γονείς της με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. Όλα θα αλλάξουν όταν η Annie συναντήσει τον ψυχρό δισεκατομμυριούχο Will Stacks, ο οποίος σύντομα υποκύπτει στη γοητεία της και της προτείνει έναν ρόλο στην προεκλογική του καμπάνια. Σταδιακά, ο Stacks νιώθει ότι είναι ο φύλακας άγγελός της, όμως η αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση φύση της Annie θα του αποδείξει το αντίθετο! • Η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 2 Απριλίου από τη Feelgood.

«Επιτέλους φτάσαμε σπίτι»

Προσκλήσεις για θέατρο-3

Η νέα ταινία της Dreamworks είναι ένα τρισδιάστατο ξεκαρδιστικό ταξίδι παρέα με έναν αξιαγάπητο εξωγήινο που ψάχνει να βρει το δικό του σπίτι – και αυτό φαίνεται να είναι στη Γη! Πρόκειται για τον Ουπς, έναν παράταιρο από τη φυλή του εξωγήινο, ο οποίος συναντά και αναπτύσσει μια απίθανη φιλία με ένα περιπετειώδες κορίτσι, την Τιπ, που έχει τη δική της αποστολή. Με την Τιπ ο Ουπς αρχίζει να καταλαβαίνει ότι το να είσαι διαφορετικός και να κάνεις λάθη είναι φυσικό κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης και μαζί ανακαλύπτουν το πραγματικό νόημα της λέξης «σπίτι» κατά τη διάρκεια ενός υπέροχου ταξιδιού. • H ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 2 Απριλίου από την Odeon.

 

Δείτε πώς θα κερδίσετε τις προσκλήσεις στο τεύχος των «Ερευνητών» που κυκλοφορεί το Σάββατο 04 Aπριλίου με την «Καθημερινή».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή