ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

22 Απριλίου, μια μέρα για τη Γη

exo-817
01-817

Γιορτάζουμε στις 22 Απριλίου την Παγκόσμια Ημέρα Γης, με μια μεγάλη βόλτα στα μνημεία της, αυτά που σμίλεψε η φύση, αλλά και αυτά που δημιούργησε ο άνθρωπος. Μια βόλτα που στις σελίδες μας γίνεται παιχνίδι!   

Διαγωνισμός Winx
Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε μια ιπτάμενη νεράιδα Winx! 

22-aprilioy-mia-mera-gia-ti-gi0

Γεμάτη μαγεία, μυστήριο και καταιγιστική δράση είναι η καινούργια ταινία των Winx. Οι ιπτάμενες νεράιδες αυτήν τη φορά, στην επική περιπέτεια Winx Club: Το μυστήριο του Ωκεανού, καλούνται να σώσουν τους ωκεανούς από την καταστροφική μανία των κακών Τριξ.

Μια νεραϊδένια ομάδα
Η Μπλουμ είναι η νεράιδα της φωτιάς. Η Άισα των κυμάτων. Η Στέλλα, η νεράιδα του Ήλιου και της Σελήνης. Η Φλόρα των λουλουδιών. Η Μούσα της μουσικής. Και η Τέκνα της τεχνολογίας. Είναι οι πολύ αγαπημένες και δημοφιλείς Winx. Καθεμία με τα δικά της, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και δυνάμεις που τις κάνουν ξεχωριστές. Έχουν φίλους και συμμάχους. Και, όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους, γίνονται πολύ δυνατή ομάδα, η μία συμπληρώνει την άλλη και όλες μαζί μπορούν να καταφέρουν πολλά. Αυτή αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη, η πιο επικίνδυνη αποστολή τους. Στην τρίτη ταινία της σειράς, οι Winx καλούνται να βρεθούν σε απίστευτες τοποθεσίες, να αντιμετωπίσουν υποχθόνιους εχθρούς και μοχθηρές συμμαχίες και να επικαλεστούν νέα και ακόμη πιο ισχυρά μαγικά κόλπα.