Προβολή: Στην εποχή των Παγετώνων

Προβολή: Στην εποχή των Παγετώνων

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιλουροειδή με κοφτερά δόντια, γιγαντιαίοι βραδύποδες και τριχωτά μαμούθ  καταλαμβάνουν την οθόνη. Η νέα  ψηφιακή ταινία Θόλου «Τιτάνες στην Εποχή των Παγετώνων» μας μεταφέρει στα όμορφα και κατεψυγμένα τοπία της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας, δέκα χιλιάδες χρόνια πριν από το σύγχρονο πολιτισμό. Συνταξιδιώτης μας η μικρή Λιούμπα, ένα μωρό μαμούθ που αποκαλύφθηκε όταν έλιωσαν τα παγωμένα εδάφη της Σιβηρίας – σήμερα μία από τις πιο καλοδιατηρημένες μούμιες μαμούθ στον κόσμο. Η νέα ταινία της Θόλου παρέχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το κλίμα της γης, τους πόρους και τους κατοίκους της,  μέσα από  μία  συναρπαστική ιστορία, που είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρη από ποτέ. Στο ρόλο του αφηγητή, ο Φάνης Μουρατίδης.

• Ημέρες και ώρες προβολών: www.tholos254.gr και  στο τηλ. 212 254 0000 •  Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, www.hellenic-cosmos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή