ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Λογοτεχνικοί περίπατοι: Πάμε στη Βουλή

logotechnikoi-peripatoi-pame-sti-voyli-2106244

Στους παιδικούς λογοτεχνικούς περιπάτους που οργανώνει η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη ο πρώτος είναι αφιερωμένος στο βιβλίο «Το Σύνταγμα της Ελλάδας για παιδιά» και οδηγοί σας θα είναι οι εκπαιδευτικοί δρ Χρύσα Κουράκη και Τζελίνα Βογιατζόγλου.
Συνολικά, ο περίπατος έχει 5 σταθμούς και σημείο εκκίνησής του είναι η είσοδος του καταστήματος Public στην πλατεία Συντάγματος. Από εκεί θα ξεκινήσετε για να γνωρίσετε τους γύρω δρόμους, τα κτίρια αλλά και να επισκεφτείτε τις κυριότερες αίθουσες της Βουλής και να γίνετε για λίγο βουλευτές! 3-6 χρόνων • 10.30 π.μ. • δηλώσεις συμμετοχής: blog.public.gr/event (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

• Ημερίδα: Μικροί πολίτες εν δράσει – Εκπαιδεύοντας ενεργούς πολίτες Μπορούν να συμμετάσχουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές σας, για να γνωρίσουν θεματικά τα βιβλία της σειράς «Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη» και να «παίξουν» με αυτά μέσα από ενδεικτικές φιλαναγνωστικές δραστηριότητες του εκπαιδευτικού υλικού, ώστε να «παίξετε» όλοι μαζί μετά στην τάξη τους «μικρούς πολίτες εν δράσει»! • πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: www.nb.org