Γαστρονόμος

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΝΑ ΤΕΥΧΟΣ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

– Cacio e pepe, ragu alla bolognese,

alle vongole και άλλες πεντανόστιμες μακαρονάδες από την Ιταλία.

– Αποκριάτικο φαγοπότι στο σπίτι:

μυστικά που θα απογειώσουν τα ψητά μας

– Οι εκλεκτές φακές Φαρσάλων σε αναπάντεχα μαγειρέματα:

με μπακαλιάρο, με σουπιές, με κοτόπουλο, με μανιτάρια, με καυκαλήθρες αυγολέμονο!

– Το δημοφιλές kale με 3 τρόπους:

με αρνάκι φρικασέ, σε φασολάδα, με κινόα και πορτοκάλι. 

Ακόμη, Σαλάτες με σανγκουίνι, γιορτινό με πίτσα και ρολό γαλοπούλας, πιάτα ημέρας από1,5 ευρώ το άτομο, λαδολέμονο με αυγοτάραχο για ψητό ψάρι, μαγειρική με ελιές, ταξίδι στο Πόρτο, τα αγουρέλαια που προτιμάμε.

Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή