Στο νέο «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή

Στο νέο «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ευτυχία στον 21ο αιώνα, μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης έρευνας του Χάρβαρντ.

Ευρωπαϊκός δορυφόρος, ελληνικό hardware. Με πελάτες όπως η European Space Agency, η Airbus και η Thales, η ελληνική διαστημική βιομηχανία όχι μόνο υπάρχει αλλά και «ανθίζει» – ακόμα και μέσα στην κρίση.

Burns Night αλά ελληνικά. Η εθνική εορτή των Σκωτσέζων, προς τιμήν του ποιητή Ρόμπερτ Μπερνς, γιορτάστηκε παραδοσιακά -με Haggis, πίπιζες και μπόλικο ουίσκι- στη βρετανική πρεσβευτική κατοικία. Το «Κ» ήταν εκεί (βλέπε φώτο).

O Snowzilla σε πρώτο ενικό. Δύο Έλληνες, ο ένας από την Ουάσιγκτον και ο άλλος από την Νέα Υόρκη, γράφουν για την εμπειρία της απόλυτης χιονοθύελλας.

Η Τέχνη του ταξιδιού μέσα από την μεγάλη ιστορία της Lous Vuitton. Επισκεφθήκαμε την μεγάλη έκθεση στο Grand Palais στο Παρίσι και παρουσιάζουμε ξεχωριστό φωτογραφικό υλικό.

Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι μόνος του. Πώς η ρητορική του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων σχετίζεται με αντίστοιχα φαινόμενα σε Ελλάδα και Ευρώπη χωρίς υποχρεωτικά το ίδιο ιδεολογικό πρόσημο.

Τριάντα χρόνια Saatchi Gallery και ο πόλεμος της Κορέας μέσα από το βιβλίο του Ηλία Μαγκλίνη «Πρωϊνή Γαλήνη».

Στο νέο «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή