Τι θα διαβάσουμε με το νέο «Κ» της Καθημερινής αυτή την Κυριακή

Τι θα διαβάσουμε με το νέο «Κ» της Καθημερινής αυτή την Κυριακή

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η κοινή συνέντευξη Άλκη Κούρκουλου και Αιμίλιου Χειλάκη με αφορμή την παρθενική συνεργασία τους επί σκηνής στον «Ταρτούφο» του Μολιέρου, το αφιέρωμα στην άνιση σχέση των Ελλήνων πολιτικών με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η φωτογραφική περιήγηση σε ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες αρχιτεκτονικά πολυκατοικίες της πρόσφατης παραγωγής (φωτ.) συγκροτούν την βασική θεματολογία του νέου «Κ» που κυκλοφορεί μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Επίσης, διαβάστε την συναρπαστική ιστορία πίσω από το σενάριο της ταινίας «Η Επιστροφή» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, την συνέντευξη με τον κύριο Ευτύχιο Αλεξναδράκη, τον παλαιότερο έμπορο του κέντρου της Αθήνας,  το αφιέρωμα στον Φάρο Κερατσινίου, την ομάδα έκπληξη στο ελληνικό μπάσκετ αλλά και μια εισαγωγική παρουσίαση για το NLP, ένα είδος «μεταμοντέρνας ψυχοθεραπείας» που κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα.

 
Τι θα διαβάσουμε με το νέο «Κ» της Καθημερινής αυτή την Κυριακή-1
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή