ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

gastronomos-2141623

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

ΕΝΑ ΤΕΥΧΟΣ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

-Tι κάνει μια ταραμοσαλάτα μαύρη;

-Πώς γίνεται μια σαλάτα πλήρες γεύμα;

-Γιατί στην Κίμωλο βάζουν κάππαρη στους ντοματοκεφτέδες;

-Πόσες γαρίδες έχει ένα σουβλάκι;

Οι απαντήσεις στα 4 αφιερώματα του Γαστρόνομου που κυκλοφορεί:

1. Γαρίδες όπως δεν τις έχουμε ξαναφάει
9 καλοκαιρινές συνταγές με το πιο δημοφιλές θαλασσινό. Το απολαμβάνουμε από σαγανάκι και ταντούρι μέχρι σε κεφτέ.

2.Σαλατογεύματα 
Το καλοκαίρι θέλει δροσερά και ελαφριά γεύματα, με τα φρέσκα λαχανικά του θέρους, ζουμερά φρούτα αλλά και τις απαραίτητες πρωτεΐνες: ψητό μοσχάρι, γαύρος μαρινάτος, κοτόπουλο, νούμπουλο και φρέσκα τυριά.

3.Κίμωλος: η νόστιμη μικρή
Ταξιδεύουμε στην Κίμωλο, γνωρίζουμε τον τόπο και τους παραγωγούς, δοκιμάζουμε και καταγράφουμε πρωτότυπες και παραδοσιακές συνταγές.

4. Γιορτινός μπουφές
Οι σεφ του Γαστρονόμου σάς προτείνουν 12 από τους ευφάνταστους, εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς μεζέδες που ετοίμασαν στη γιορτή των βραβείων ποιότητας του περιοδικού.

ΚΑΙ ΜΑΖΙ: FOODIE GUIDE
Ο αποσπώμενος οδηγός για εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, wine bars, καφέ, street food και αγορά τροφίμων. Σε αυτό το τεύχος, ανάμεσα στα άλλα:

-Τα top 21 παγωτά των Αθηνών
-Αφιέρωμα στην Υδρα
-Για φαγητό, ποτό, καφέ και γλυκό στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
– 5 στάσεις για όστρακα στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΣΗΣ: ΕΞΤΡΑ ΤΕΥΧΟΣ
Βραβεία ποιότητας του Γαστρονόμου για το 2016.
Οι βραβευμένοι, τα στιγμιότυπα, η γιορτή.

Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ