Ανοιξιατικες νοστιμιές

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι μαγειρεύει ο Γαστρονόμος Μαΐου;

Τα νέα, ανοιξιάτικα γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου: Γαλακτομπούρεκο με βανίλιες και βερίκοκα, σοκολατόπιτα με φράουλα, παγωμένη κρέμα με γιαούρτι και φρούτα εποχής, μαρμελάδα φράουλα με τσίλι και άλλα ιδιαίτερα γλυκίσματα από τον μετρ της ζαχαροπλαστικής.

Ποσέ, μάτια ή στραπατσάδα; Επτά ιδιαίτερες συνταγές με αυγά από τους σεφ του περιοδικού. Ποτέ πριν το brunch δεν ήταν τόσο συναρπαστικό.

Μάθημα πατριδογνωσίας: Μεσσηνία. Ταξιδέψαμε και καταγράψαμε νόστιμες ιστορίες, τοπικά προϊόντα και αυθεντικές συνταγές. Kόκορας με χυλοπίτες, τραχανάς στο τηγάνι με ντομάτα, μπαμπανάτσα, μπακαλιάρος τσιλαδιά.

Κοτόπουλο εξωτικό: Διάσημες ασιατικές συνταγές που γίνονται στο πι και φι.

Γιορτινό τραπέζι: Η Ισπανία στο πιάτο μας. Διά χειρός Δημήτρη Κοντόπουλου.

Σαλάτες: Με τα φρούτα της εποχής. Βερίκοκα, φράουλες, κεράσια και ιδιαίτερα ντρέσινγκ αναβαθμίζουν τις πράσινες σαλάτες μας. 

Πι και φι: Πρωτότυπα τοστ για όλες τις ώρες. 

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή