Το καλοκαίρι στο πιάτο μας

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε στον Γαστρονόμο Ιουνίου:

  • Κοκκινιστά με Ονομασία Προέλευσης: Κιλτιρίτσια (Ποντιακά γιουβαρλάκια με πλιγούρι), κόκορας κοκκινιστός με δυόσμο και καρύδια από τη Θεσσαλία, Κοτόπουλο ηπειρώτικο με πιπεριές, μπαχαρικά και φυσικά …βούτυρο, Χταπόδι καπαμάς από την Ιθάκη, Σκαρτοτσέτα από τα Επτάνησα και άλλα άγνωστα πεντανόστιμα ελληνικά μαγειρευτά με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας.
  • Φαλάφελ: το δημοφιλές street food σε 4 λαχταριστές εκδοχές
  • Μοντέρνα μπριάμ, γρήγορα και εύκολα
  • Σαλάτες με φρέσκα φασολάκια, μυρωδικά και τυριά
  • Ένα ιταλικό γεύμα-έκπληξη από τον σπουδαίο Ιταλό σεφ Fabrizio Buliani

Ακόμη, πρωτότυπα γλυκά με γιαούρτι από τον Στέλιο Παρλιάρο: από κέικ και μους μεχρι τούρτα, πίτα και παρφέ.

Aυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή