Η μαγειρική χωρίς μυστικά
Ο Γαστρονόμος του Αυγούστου «μαγειρεύει» τις πιο πρωτότυπες σαλάτες με λαχανικά εποχής, χόρτα, ζυμαρικά, όσπρια, θαλασσινά, φρούτα, τυριά και αρτύματα.
Ακόμα, πρωτότυπα, εύκολα, δροσερά γλυκίσματα διά χειρός Στέλιου Παρλιάρου.
Και μαζί, στον καλοκαιρινό FOODIE GUIDE:
Τα καλύτερα στέκια για φαγητό στη Μυτιλήνη. Εξοδος στην αυγουστιάτικη Αθήνα. Τι θα ψωνίσουμε στις διακοπές. Προτάσεις για φαγητό σε όλη την Ελλάδα.
Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ