Γαστρονόμος

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ψωμιά της Μεσογείου

Στον Γαστρονόμο Οκτωβρίου:

Mεσογειακά ψωμιά: Από την ιταλική φοκάτσια και την τζιαπάτα, στη γαλλική μπαγκέτα και το μπριός, και από τις αιγυπτιακές πιτούλες στο δημοφιλές χαρουπόψωμο και το «μαγικό» κρητικό εφτάζυμο. Ολα τα μυστικά για το πώς θα πετύχουν.

Η γρήγορη μαγειρική της καθημερινότητας: Επιστρατεύουμε φαντασία, τεχνικές και κόλπα και παρουσιάζουμε ένα μηνιαίο, ισορροπημένο συνταγολόγιο, από Δευτέρα έως Σάββατο, με γρήγορες πεντανόστιμες συνταγές, με ελάχιστα «εύκολα» υλικά που σέβονται την εποχικότητα και… την τσέπη μας.

Τα μυστικά των σεφ: Μαγειρεύουμε με τον Λευτέρη Λαζάρου την τέλεια ψαρόσουπα. Συμβουλές για να την απογειώσουμε.

Τα ελληνικά κέικ του Στέλιου Παρλιάρου: Ελαιόλαδο, πορτοκάλι, γιαούρτι, μαστίχα, φιστίκια Αιγίνης σε ξεχωριστά κέικ από τον μετρ της ζαχαροπλαστικής.

Ακόμη: Εύκολα σνακ για το σχολείο, νοστιμιές με κολοκύθα, πρωτότυπες μελιτζανοσαλάτες, όλα τα μυστικά για την τέλεια ταλιάτα.

Μαζί, το μεγάλο αφιέρωμα με τα «Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου 2017»: Οι παραγωγοί, η γιορτή, οι συνταγές που μαγείρεψαν οι σεφ με τα βραβευμένα προϊόντα.

Η μαγειρική χωρίς μυστικά.

Aυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή