ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ

prosklisi-se-parti-2223653

prosklisi-se-parti0

Αφιέρωμα: Ρεβεγιόν 2018
Πρωτότυπα finger food από τους καλύτερους Έλληνες σεφ. Σούπες, σαλάτες και πίτες σε μέγεθος μπουκιάς.


prosklisi-se-parti2

Το πάρτι
Ρολό σπαλομπριζόλας με αρωματικά αλλά και πιτάκια με συκωτάκια, κάστανα και ρύζι. Το finger food ανανεώνεται για να νοστιμίσει τη βραδιά.


prosklisi-se-parti4

Γιορτινά κοκτέιλ στο σπίτι
Υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας με ένα δροσερό παντς. Θα ανοίξει την όρεξη αλλά και τη διάθεση μας.


prosklisi-se-parti6

Πρωτοχρονιά με συριανά μαγειρέματα
Η μαγείρισσα Λίνα Φουρνιστάκη ετοίμασε φραγκολεβαντίνικο δείπνο για εκλεκτές περιστάσεις. Πρωταγωνιστής ο πετεινός με φουρνιστές πατάτες.


prosklisi-se-parti8

Πολίτικοι μεζέδες δια χειρός Νίκης Χρυσανθίδου
Η αγαπημένη μαγείρισσα μας κάνει το τραπέζι και με όλη της τη μαεστρία ετοιμάζει, μεταξύ άλλων, συκώτι μοσχαρίσιο στο τηγάνι με καπνιστή πάπρικα, πολίτικη ψαροσαλάτα με γαριδούλες, μοσχαρίσια γλώσσα και μαγιονέζα αλλά και το περίφημο τσερκέζ ταβούκ (κοτοσαλάτα με καρύδια).


prosklisi-se-parti10

Στην κουζίνα με τον Γάλλο πρέσβη
Ο Κριστόφ Σαντεπί ξεχνά το πρωτόκολλο και φορά την ποδιά της κουζίνας για να μας ετοιμάσει κουνέλι με μουστάρδα αλλά και… σπετζοφάι.


prosklisi-se-parti12

Γλυκός επίλογος
Εντυπωσιακά σε όψη όσο και νόστιµα σε γεύση, τα γλυκά του ρεβεγιόν -διά χειρός Στέλιου Παρλιάρου- κάνουν γκράντε εµφάνιση µέσα σε µεγάλα γυάλινα µπολ και κλέβουν την παράσταση.


prosklisi-se-parti14

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς
Στο πι & φι σκαρώνουμε ένα εντυπωσιακό brunch για να γιορτάσουμε την πρώτη μέρα του χρόνου.


prosklisi-se-parti16

Εποχής: πορτοκάλι
Στην καλύτερή του εποχή το πορτοκάλι γίνεται σαλάτα με μέλι, μουστάρδα, μαραθόριζα, ελιές και Μοσχάτο. Ακόμα με το χυμό του εσπεριδοειδούς φτιάξαμε σούπα με καρότα και μπριζολάκια με καραμελωμένα κρεμμύδια.


prosklisi-se-parti18

Ψαροφαγία από τον Λευτέρη Λαζάρου
Το σεβίτσε γίνεται παιχνιδάκι! Όλα τα μυστικά για τον νόστιμο ωμό ψαρομεζέ από τον μετρ του είδους.


prosklisi-se-parti20

Καθημερινά στο πιάτο μας
Οι σεφ του Γαστρονόμου ετοίμασαν το συνταγολόγιο του Ιανουαρίου με εύκολες και γρήγορες συνταγές. Στη φωτογραφία πικάντικες χοιρινές μπριζόλες με τεκίλα.

Κυκλοφορεί το Σάββατο με την Καθημερινή της Κυριακής!