Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

* Το τρίτο μνημόνιο έφυγε, η υπερφορολόγηση των Ελλήνων παραμένει. Πρώτη η Ελλάδα σε φόρους στην Ευρωζώνη – Πρόσθετα μέτρα έως το 2022.

* ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ «Κ» ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Συνέντευξη Τόμας Βίζερ : Το 2015 μερικοί έπαιξαν ένα δαπανηρό παιχνίδι. Συνέντευξη  Ασόκα Μόντι: Η Ουάσιγκτον σταμάτησε το «κούρεμα» του χρέους.  Συνέντευξη Γιώργου Προβόπουλου :Ο διχασμός ανέβασε επώδυνα τον λογαριασμό. Άρθρο Θεόδωρου Φέσσα : Ριζική αλλαγή πολιτικής για να έρθουν περισσότερες επενδύσεις. Αποσπάσματα από το βιβλίο του Γερούν Ντάισελμπλουμ με το παρασκήνιο των περίφημων Eurogroup του 2015.

* Οι συντάξεις το ύστατο καταφύγιο της κυβέρνησης . Ετοιμη να θυσιάσει τα αντίμετρα προκειμένου να αποφύγει την περικοπή τους.

* Επιταχύνεται ο ανασχηματισμός που αποδείχτηκε δύσκολο «σταυρόλεξο» για τον Πρωθυπουργό κ.Τσίπρα.

* Όχι σε πόλωση και παροχολογία . Ο κ. Μητσοτάκης  εστιάζει στο θετικό αφήγημα και στο  σχέδιο της Ν.Δ για την επόμενη μέρα της χώρας

* Ήξεραν για νεκρούς  στο Μάτι από τις 9.3ο το βράδυ. Σχεδόν 30 λεπτά ο χρόνος επέμβασης  της Πυροσβεστικής στην φονική πυρκαγιά.

* Η κατεδάφιση αυθαιρέτων σε προεκλογικό τοπίο. Η κυβερνητική λίστα για τα κατεδαφιστέα μετά το Μάτι..

*Κλείνουν οι Συμπληγάδες για Τραμπ.  Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην έρευνα Μιούλερ – ορατός ο κίνδυνος να χάσει τον έλεγχο του Κογκρέσου .

* Γέφυρες προς την Ευρώπη ρίχνει ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι επιλογές Τραμπ ευνοούν την προσέγγιση Ρωσίας-ΕΕ.

* Εγκαταλείπουν τη Βενεζουέλα.  Οι πολιτικές Μαδούρο δημιουργούν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες .

* Στις παιδικές χαρές της …θλίψης. Πως η εγκατάλειψη, η γραφειοκρατία και οι παθογένειες των υπηρεσιών στερούν το παιχνίδι από τα παιδιά των πόλεων

* Ο αρχαίος Πειραιάς αποκαλύπτεται. Οι ανασκαφές για το μετρό φέρνουν στο φως ευρήματα για τη ζωή στην πόλη από τον 5ο αιώνα π.Χ. 

*Τα πέτρινα γεφύρια της Ηπείρου εκπέμπουν SOS – Χρειάζεται εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης για να διασωθούν και να κληροδοτηθούν στις επόμενες γενιές.

* Ο ελληνικός αμπελώνας διαθέτει απίστευτο πλούτο . Μιλάει στο Γεύμα με την «Κ» ο οινοποιός και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, Γιώργος Σκούρας

* Οι Τέχνες… πενία κατεργάστηκαν. Οι συνέπειες της οκταετούς κρίσης σε θέατρο, κινηματογράφο, μουσική και βιβλίο

* Πόλεμος Επιχειρήσεων  στο Διάστημα . Οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του πλανήτη δαπανούν δισεκατομμύρια για την εμπορική κυριαρχία στο διάστημα  – όχι μόνο για τουριστικά ταξίδια αλλά και για μεταφορά δορυφόρων.

* ΙΣΤΟΡΙΑ: Οι εκτεταμένες ταραχές στην Πολωνία τον Δεκέμβριο του 1970

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή