Δεν είναι απλώς μια γκαλερί

Δεν είναι απλώς μια γκαλερί

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Palermo Uno στην Μπρέρα, τη συνοικία όπου χτυπά η καρδιά του ντιζάιν στο Μιλάνο, είναι ο νέος χώρος της συλλέκτριας Sophie Wannenes, στον οποίο στεγάζει αντίκες αλλά και κομμάτια μοντέρνου και σύγχρονου σχεδιασμού από καταξιωμένους και ανερχόμενους ντιζάινερ.

Τα οκτώ δωμάτια ενός μιλανέζικου διαμερίσματος μεταμορφώθηκαν σε showrooms, εξοπλισμένα με έπιπλα και αξεσουάρ που αντιστοιχούν στις χρήσεις του καθενός (καθιστικό, υπνοδωμάτιο, κουζίνα κ.ο.κ.), ενώ περιορισμοί τύπου «μην αγγίζετε» απουσιάζουν παντελώς.

Επιπλέον, το Palermo Uno λειτουργεί και σαν studio παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης. 

Όλοι οι χώροι θα ανανεώνονται συχνά, καθώς η Sophie Wannenes καλεί τους δημιουργούς να δείξουν τη δουλειά τους, ενώ με τα έργα τους θα συμμετάσχουν στο project «Υour design is welcome», που θα παρουσιάσει η ίδια στην Εβδομάδα Ντιζάιν 2019 του Μιλάνου.

palermouno.it

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή