Πιστοποιήθηκε από τον ΞΕΕ το πρώτο Boutique Hotel στη Ρόδο

Πιστοποιήθηκε από τον ΞΕΕ το πρώτο Boutique Hotel στη Ρόδο

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την χορήγηση του σήματος “Boutique Hotel” έλαβε το ξενοδοχείο Boutique 5 Hotel & Spa του ομίλου H Hotels Collection, καθιστώντας το το πρώτο ξενοδοχείο στο νησί της Ρόδου που φέρει επίσημα τη σήμανση.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας βεβαίωσε ότι το ξενοδοχείο συμμορφώνεται πλήρως με τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χρήση του συλλογικού σήματος “BOUTIQUE HOTEL” από «16/1/2019» έως «15/1/2024».

Η χορήγηση του σήματος βεβαιώνεται μέσα από τρία βασικά κριτήρια: το μέγεθος του ξενοδοχείου με δυναμικότητα έως 60 δωμάτια, το concept σχεδιασμού του ξενοδοχείου που διαπερνά όλες τις πτυχές λειτουργίας του (δωμάτια, εστίαση, αναψυχή) και τις αναβαθμισμένες παροχές και υπηρεσίες.

Πιστοποιήθηκε από τον ΞΕΕ το πρώτο Boutique Hotel στη Ρόδο-1

Το Boutique 5 είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδoχείο στη Ρόδο όπου η άνετη διαμονή και οι πλούσιες παροχές συνδυάζονται άψογα με το εξαιρετικό design και τις απεριόριστες δυνατότητες για αναψυχή. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία διακοπών, σε απόσταση αναπνοής από την όμορφη παραλία Κιοτάρι.

To concept του ξενοδοχείου προσφέρει τα κατάλληλα ερεθίσματα για να βιώσει ο κάθε επισκέπτης μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών μέσα από τις πέντε αισθήσεις. Θέα στο Αιγαίο, βελούδινες μελωδίες, θαλασσινή αύρα, άγγιγμα πολυτέλειας και μεσογειακές γεύσεις είναι μερικά από τα στοιχεία που υπόσχονται ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων.

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή