Άρωμα αγγλικής εξοχής

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε µια αποµονωµένη γωνιά της αγγλικής κοµητείας Hampshire βρίσκεται µια γεωργιανής αρχιτεκτονικής έπαυλη, περιτριγυρισµένη από κήπους, αγρούς, λίµνες και δάσος, που µοιάζει να έχει βγει από µυθιστόρηµα της Τζέιν  Όστεν.

Ο δισεκατοµµυριούχος ιδιοκτήτης της αποφάσισε να µην τη χρησιµοποιήσει για ιδιοκατοίκηση, αλλά να τη µεταµορφώσει, µετά από σχολαστική ανακαίνιση, στο ξενοδοχείο Heckfield Place, µια φινετσάτη πρόταση διαµονής µε συνολικά 45 υπνοδωµάτια.

Άρωμα αγγλικής εξοχής-1

Από την ίδια σκάλα ανέβαιναν στα δωμάτιά τους οι ευγενείς μιας άλλης εποχής.

Οι καλεσµένοι µπορούν να χαρούν τη γύρω φύση κάνοντας περιπάτους, ποδήλατο, ακόµα και µπάνιο στις λίµνες, ενώ υπάρχει και µίνι spa για χαλαρωτικές θεραπείες.

Στα δύο εστιατόρια θα απολαύσουν εκλεκτά πιάτα µε πρώτες ύλες που προέρχονται από το αγρόκτηµα βιοδυναµικής καλλιέργειας του ξενοδοχείου, ενώ για τη βραδινή διασκέδαση υπάρχει µια οσκαρικής λαµπρότητας αίθουσα για κινηµατογραφικές προβολές, καθώς επίσης το ατµοσφαιρικό Moon Bar.

heckfieldplace.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή