Ταξίδι στα πέρατα του κόσμου

Ταξίδι στα πέρατα του κόσμου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πολυτελές ξενοδοχείο Torel 1884 – Suites & Apartments είναι το δεύτερο απόκτημα του ομίλου Torel Boutiques στην Πορτογαλία. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη του Πόρτο, μόλις μερικά λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό Sao Bento, την όμορφη και ζωντανή γειτονιά της Ribeira και τον εμπορικό πεζόδρομο της οδού Rua das Flores.

Ταξίδι στα πέρατα του κόσμου-1

Στεγάζεται σε ένα κομψό παλάτι του 19ου αιώνα, με επιβλητικά ευρύχωρα ψηλοτάβανα δωμάτια, χειροποίητα έπιπλα και κομψούς φεγγίτες. Όλα τα στοιχεία που έχουν επιλεγεί μεταφέρουν την αίσθηση αστικής πολυτέλειας περασμένων εποχών, με επιρροές από τους τόπους και τους πολιτισμούς από τους οποίους έκαναν το πέρασμά τους οι Πορτογάλοι θαλασσοπόροι.

Ταξίδι στα πέρατα του κόσμου-2

Σε καθέναν από τους τρεις ορόφους, οι σουίτες, τα διαμερίσματα και οι κοινόχρηστοι χώροι παίρνουν την ονομασία τους από ζώα, μπαχαρικά και υλικά που αποκαλύπτουν την καταγωγή της διακοσμητικής τους έμπνευσης: «Τobacco» από τον αμερικανικό νότο, «Exotic wood» από τα δάση του Αμαζονίου, «Porcelain» από την Ασία, κ.ά. torelboutiques.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή