Μια βραδιά στο Notting Hill

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην καρδιά του Notting Hill στο Λονδίνο, στο περίφημο Portobello Road, εγκαινιάστηκε ένα εστιατόριο που εμπνέεται από την πολυπολιτισμικότητα της γειτονιάς για να δημιουργήσει ένα μενού όλο χρώμα, γεύση και φρεσκάδα.

Το Gold Notting Hill ακολουθεί την τάση των τελευταίων ετών, που θέλει το φαγητό να μαγειρεύεται με απλές τεχνικές και τη λιγότερη δυνατή επεξεργασία (σε ανοιχτή εστία ή ξυλόφουρνο), οπότε τα πιάτα του είναι δωρικά και η έμφαση δίνεται στην εποχικότητα και στην καλή πρώτη ύλη.

Μια βραδιά στο Notting Hill-1

Το ίδιο συμβαίνει και με τη λίστα κρασιών και κοκτέιλ.

Το εστιατόριο αναπτύσσεται σε τρεις ορόφους και οι χώροι του, σχεδιασμένοι από το ζευγάρι αρχιτεκτόνων Felix και Valerie von Bechtolsheim με πινελιές βιομηχανικού ντιζάιν, αλλά και στοιχεία νεο-μποέμ, μπορούν να φιλοξενήσουν από πριβέ δείπνα μέχρι μεγάλες δεξιώσεις.

Μια βραδιά στο Notting Hill-2

Σήμα κατατεθέν του μαγαζιού, τα έργα του Πορτογάλου street artist Vhils που δημιουργήθηκαν μετά από παραγγελία ειδικά για το μαγαζί, σε αναγνώριση του καλλιτεχνικού παρελθόντος της γειτονιάς.

Δημιουργία του Vhils είναι και η εντυπωσιακή τοιχογραφία στην πρόσοψη του κτιρίου. goldnottinghill.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή