Η Victoria έχει γεύση

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθημερινό πέρασμα για πολλούς Λονδρέζους που πηγαίνουν στη δουλειά τους αλλά και για πολλούς τουρίστες, ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός Victoria δίνει εδώ και μερικούς μήνες αφορμές για στάσεις στη γειτονιά, καθώς απέκτησε το δικό του Market Hall.

Η Victoria έχει γεύση-1

Πρόκειται για έναν τριώροφο γαστρονομικό «ναό», που περιλαμβάνει έντεκα εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες, τρία μπαρ που δίνουν έμφαση στα βρετανικά μικροζυθοποιεία, ένα καφέ και ταράτσα με θέα.

Εμπνευστές του, οι εργολάβοι και εστιάτορες του ομώνυμου λονδρέζικου ομίλου Market Halls, οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να επαναπροσδιορίσουν τις παραδοσιακές αγορές τροφίμων, δίνοντας, παράλληλα, νέα ζωή σε παραμελημένα κτίρια.

Η Victoria έχει γεύση-2

Το Market Hall Victoria, συγκεκριμένα, καταλαμβάνει τη στοά Victoria Street Arcade (στο πλάι της εξόδου του σταθμού), που από τη δημιουργία της το 1909 έως το 2014, οπότε και έκλεισε οριστικά, λειτούργησε ως καντίνα, φιλοξένησε εστιατόρια, καταστήματα αλλά και το περίφημο club Pacha.

Στη νέα της εκδοχή, πάντως, φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης για τους απανταχού καλοφαγάδες.

markethalls.co.uk

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή