Με μια μοναδική αεροπορική έκπληξη η AEGEAN συμμετείχε στο Athens Flying Week

Με μια μοναδική αεροπορική έκπληξη η AEGEAN συμμετείχε στο Athens Flying Week

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εντυπωσιακές επιδείξεις, μοναδικά show και πολλές συναρπαστικές εκπλήξεις η AEGEAN μάγεψε το κοινό στο φετινό Athens Flying Week, που πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά, στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου, στο αεροδρόμιο της Τανάγρας. Περισσότεροι από 80.000 θαυμαστές της αεροπορίας είχαν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά, το πάντα εντυπωσιακό, αεροπορικό υπερθέαμα αλλά και να ευχηθούν, με ένα ξεχωριστό τρόπο, χρόνια πολλά στην AEGEAN, που φέτος γιορτάζει 20 χρόνια από την πρώτη πτήση της.

Το Σάββατο, πρώτη μέρα του show, η επίδειξη της Olympic Air τράβηξε τα βλέμματα όλων, με ένα Dash 8-Q400 να πετά σε σχηματισμό με το Dutch Rush Sukhoi, ενώ την Κυριακή, ένα AIRBUS A321 της AEGEAN πέταξε σε σχηματισμό με το ιστορικό Douglas DC – 6B των Flying Bulls, καθηλώνοντας τους θεατές. Αποκορύφωμα της διοργάνωσης η ξεχωριστή στιγμή όπου το AIRBUS A321 της AEGEAN με ένα low pass που κόβει την ανάσα, περνά μπροστά από το κοινό και ανάβει την “τούρτα” των 20 χρόνων της AEGEAN για να τη σβήσουν στη συνέχεια οι θεατές…

Με μια μοναδική αεροπορική έκπληξη η AEGEAN συμμετείχε στο Athens Flying Week-1

Όσοι βρέθηκαν στο Athens Flying Week είχαν ακόμη την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της AEGEAN όπου τους περίμεναν πολλές συναρπαστικές εκπλήξεις, με παιχνίδια και δραστηριότητες χαρίζοντας στους τυχερούς νικητές Miles+Bonus μίλια και αναμνηστικά δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η AEGEAN, Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης, συμμετείχε στην εκπαιδευτική δράση την οποία οργάνωσε το Athens Flying Week, όπου ένας Κυβερνήτης, ένας Συγκυβερνήτης, ένα Μέλος Πληρώματος Καμπίνας και ένας Μηχανικός μοιράστηκαν με μαθητές και καθηγητές την εμπειρία και τις προοπτικές του επαγγέλματός τους.

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές του Athens Flying Week 2019 στο video που ακολουθεί:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή