Γιώργος Καλαμπαλίκης: Ιδιοκτήτης & Γενικός Διευθυντής IBERICA Travel

Γιώργος Καλαμπαλίκης: Ιδιοκτήτης & Γενικός Διευθυντής IBERICA Travel

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ζητούμενο για ένα γραφείο να ειδικεύεται σε συγκεκριμένους προορισμούς και υπηρεσίες;

Σαφέστατα, η εξειδίκευση είτε σε συγκεκριμένους προορισμούς είτε σε υπηρεσίες δίνει το πλεονέκτημα της εγγύησης της τιμής και της ποιότητας. Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα της εξειδίκευσης. Ωστόσο, ένα ταξιδιωτικό γραφείο μέσω όλων των εξουσιοδοτημένων εφαρμογών που μπορεί να διαθέτει, αλλά και με τη βοήθεια ενός ταξιδιωτικού γραφείου με εξειδίκευση, μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους προορισμούς. Το γραφείο μας αποτελείται από στελέχη με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του τουρισμού, που γνωρίζουν πολύ καλά τόσο την Ιβηρική Χερσόνησο, που είναι και το αντικείμενό μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο και μπορούν να παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και παροχές στους ταξιδιώτες μας.

Πόσο έχουν αλλάξει οι ταξιδιωτικές συνήθειες του Έλληνα;

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης, όλο και περισσότεροι Έλληνες στρέφονται σε οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα ή μεμονωμένα ταξίδια. Προκειμένου να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, έχουμε επιλέξει καταρτισμένους και αξιόπιστους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην Ιβηρική Χερσόνησο, στην οποία ειδικευόμαστε, και έχουμε τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την πλέον δυνατή χαμηλότερη τιμή.

Ακολουθείτε τις εξελίξεις στον χώρο, υιοθετώντας τις νέες τεχνολογίες και ακολουθώντας τις ταξιδιωτικές τάσεις, όπως για παράδειγμα τα θεματικά ταξίδια; 

Ένα σημαντικό εργαλείο μας θεωρώ ότι είναι η ιστοσελίδα μας, την οποία προσπαθούμε να ενημερώνουμε σε τακτά διαστήματα, όπως φυσικά και η συνεχής ανανέωση των social media λογαριασμών μας, Facebook, Instagram, Twitter με τα προγράμματά μας. 

Η φυσική επαφή με τον πελάτη πόσο εύκολη ή δύσκολη κάνει την πώληση ενός πακέτου;

Eξυπηρετούμε καθημερινά τους ταξιδιώτες που μας επισκέπτονται, αλλά και τους ταξιδιώτες που προτιμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας από τον χώρο τους, με σκοπό την ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών ταξιδιωτικών αναγκών τους. Παρέχουμε άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε αίτημα με επαγγελματισμό και συνέπεια. Στόχος μας είναι η δημιουργία και η διατήρηση της προσωπικής επαφής με τους πελάτες μας, στην οποία και επενδύουμε.


Mε το Iberica Travel στην Ιβηρική Χερσόνησο

Γιώργος Καλαμπαλίκης: Ιδιοκτήτης & Γενικός Διευθυντής IBERICA Travel-1

Απολαυστικές βόλτες στην Plaza Mayor στη Μαδρίτη. (Φωτογραφία: AFP/VISUALHELLAS.GR)

Η εμπειρία μας στην Ιβηρική Χερσόνησο μετρά πάνω από 40 χρόνια, γι’ αυτό προτείνουμε τη Μαδρίτη. Η ισπανική πρωτεύουσα διαθέτει συγκλονιστική ιστορία, γαστρονομία και αρχοντική ομορφιά, που δεν γίνεται να μην είναι στη λίστα με τους προορισμούς ενός ταξιδιώτη. Περιηγηθείτε στη γεμάτη ζωή πόλη, σε πάρκα και κήπους, μουσεία και αξιοθέατα, βασιλικά παλάτια και πλατείες. Διασκεδάστε με την έντονη νυχτερινή ζωή και φλαμένκο, γευτείτε τα περίφημα tapas, δείτε ταυρομαχίες. Η Μαδρίτη όμως θα σας ταξιδέψει και στην ιστορία της τέχνης. Θαυμάστε τα πολύτιμα έργα που φιλοξενούνται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της και στο Πράδο. Μια μοντέρνα πόλη που θα σας μείνει αξέχαστη. Υπάρχουν όμως κι άλλες όμορφες και ιδιαίτερες πόλεις, όπως το Τολέδο, η Γρανάδα, η Σεβίλλη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή