Στη γειτονιά του Φεστιβάλ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφηνωμένη ανάμεσα στο Soho και στην οικονομική συνοικία της Γουόλ Στριτ στο Μανχάταν βρίσκεται η Tribeca, μια συνοικία που επί δεκαετίες αγνοήθηκε ως αμιγώς βιομηχανική, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχτεί σε μία από τις πλέον καλλιτεχνικές του νεοϋορκέζικου νησιού με υψηλών στάνταρ γκαλερί, βραβευμένα εστιατόρια, πολυτελείς μπουτίκ και ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ, το Tribeca Film Festival, που έχει γίνει ευρέως γνωστό χάρη στον διάσημο συνιδρυτή του, Robert De Niro.

Στη γειτονιά του Φεστιβάλ-1

Από τη γειτονιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και αξιόλογες προτάσεις διαμονής, όπως το νέο μπουτίκ ξενοδοχείο Walker Hotel Tribeca, που φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης τόσο για ταξιδιώτες όσο και για ντόπιους.

Στη γειτονιά του Φεστιβάλ-2

Στεγάζεται σε ένα διατηρητέο δεκαώροφο κτίριο του 1899, που αρχικά λειτούργησε ως βιοτεχνία κουμπιών και κορδελών και πλέον περιλαμβάνει 171 κομψά δωμάτια αλλά και έξι διαφορετικές προτάσεις εστίασης: rooftop μπαρ, κοινόχρηστο λόμπι/σαλόνι, κελάρι-αναγνωστήριο, υπόγειο κοκτέιλ μπαρ, καφέ, καθώς και εστιατόριο με καταξιωμένο chef, το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

walkerhotels.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή