Οσφρητική απόδραση

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μικρές πολυτέλειες ομορφαίνουν τη ζωή και τώρα είναι περισσότερο απαραίτητες από ποτέ.

Μένοντας σπίτι, φτιάξτε ατμόσφαιρα με κεριά σε υπέροχες συσκευασίες και ταξιδέψτε με τις μυρωδιές τους.

Η δύναμη της όσφρησης διεγείρει μνήμες και αισθήσεις, ξυπνά επιθυμίες. «Ταξιδέψτε» ξανά σε όμορφες στιγμές ή δημιουργήστε καινούργιες που θα θυμάστε όταν η ζωή πάρει την κανονική της μορφή.

Φτιάξτε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και απολαύστε την ανάβοντας ένα αρωματικό κερί.

Και αν κάποια στιγμή νιώσετε μεγάλη πίεση, ανάψτε ένα στο μπάνιο και χαλαρώστε στην μπανιέρα, για να φύγουν μεμιάς οι αρνητικές σκέψεις.

Επιλέξαμε για σας έξι αρωματικά κεριά σε χειροποίητες συσκευασίες, μικρά γλυπτά που δίνουν μια νέα νότα πολυτέλειας στον χώρο σας και φέρνουν στο σπίτι σας κάτι από την ομορφιά των τόπων από τους οποίους είναι εμπνευσμένα.

Οσφρητική απόδραση-1

CREED – ΚΙΝΑ Το Pekin Imperial της Creed έχει μια εξωτική υπογραφή με μπαχαρικά, σανδαλόξυλο, τριαντάφυλλο και λουίζα (amazon.com).

MAISON FRANCIS KURKDJIAN ΓΑΛΛΙΑ Στην καρδιά του Παρισιού θα σας ταξιδέψει το κερί Au 17 του οίκου Maison Francis Kurkdjian με τη «μαγική» συνταγή του (atticabeauty.gr).

JO MALONE LONDON ΑΓΓΛΙΑ Δροσερό μείγμα αγγλικής βελανιδιάς με φραγκοστάφυλο και τριαντάφυλλο στο English Oak & Redcurrant της Jo Malone (sephora.gr).

ΑCQUA DI PARMA ΙΤΑΛΙΑ Αρωματικό κερί Arancia di Capri του ιταλικού οίκου Acqua di Parma (atticabeauty.gr).

MOLTON BROWN ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ Εκτός από πιπέρι, το best seller κερί Black Pepper της Molton Brown έχει ακόμα κόλιανδρο, βετιβέρ και μπαχαρικά (atticabeauty.gr).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή