Ο Μικρόκοσμος της Έριν Σάλιβαν

Ο Μικρόκοσμος της Έριν Σάλιβαν

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φρέσκα σπαράγγια «αγκαλιάζουν» μια λίμνη από ζελέ ζαχαροπλαστικής, στην οποία πλέει μια βάρκα-παιχνίδι με δύο κουκλάκια. Δύο περιπατητές-μινιατούρες χαράσσουν πορεία στο Φαράγγι της Τηγανίτας, με θέα ένα ρυάκι από σιρόπι σφενδάμου. Άλλο ένα φαράγγι, προσομοίωση του Antelope Canyon της Αριζόνα, αυτή τη φορά φτιαγμένο από χαρτοσακούλες του μανάβη. Μέχρι τις μέρες της καραντίνας, η Αμερικανίδα φωτογράφος Έριν Σάλιβανν (ErinOutdoors.com) τακτοποιούσε, μεταξύ πολλών άλλων, τις τελευταίες λεπτομέρειες για την τέταρτη συνεχόμενη αποστολή περιπέτειας που θα διοργάνωνε στην Ελλάδα για solo travellers.

Σήμερα, με τα επαγγελματικά πλάνα των προσεχών μηνών να έχουν μπει στον πάγο, από το διαμέρισμά της, στο Λος Άντζελες, συνθέτει μικρά ταξιδιωτικά στιγμιότυπα με υλικά που βρίσκει στα ντουλάπια του σπιτιού της. Τις τελευταίες εβδομάδες, τις αναρτήσεις της στο Ίνσταγκραμ @erinoutdoors μονοπωλούν οι εικόνες από το πρωτότυπο πρότζεκτ της #OurGreatIndoors: ενσταντανέ οπτικών ψευδαισθήσεων που παραπέμπουν σε φυσικές ομορφιές του πλανήτη, αλλά και σε έργα που γέννησε η φαντασία της δημιουργού τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή