Kensho from Home, η πρωτοβουλία του Kensho Boutique Hotels & Villas

Kensho from Home, η πρωτοβουλία του Kensho Boutique Hotels & Villas

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κεντρικό μήνυμα και εφαλτήριο της ομάδας του Kensho Boutique Hotels & Villas: Spread the world #kenshofromhome, παραμένοντας για όσο χρειαστεί στο σπίτι, ασφαλείς, μέσα από συντονισμένες δραστηριότητες στον άξονα της γαστρονομίας, της υψηλής αισθητικής και της ευεξίας ο Διεθνούς φήμης, βραβευμένος Έλληνας Pastry Chef, Δημήτρης Χρονόπουλος και ο διακεκριμένος Executive Chef του Kensho Ornos Restaurant, Νίκος Κωνσταντίνου σε απευθείας διαδικτυακές συνδέσεις από τη σελίδα Kensho Mykonos στο Instagram μοιράστηκαν με το ευρύ κοινό σε όλες τις χώρες του κόσμου τα μυστικά των γευστικών συνταγών Kensho που εύκολα και γρήγορα μπορεί κάποιος να δημιουργήσει στο σπίτι.

Σε συνέχεια της παραπάνω πρωτοβουλίας έρχονται να προστεθούν οι αποσπασματικές πρωτοβουλίες Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας του Kensho που είναι καθημερινές και ευθυγραμμισμένες στα ποιοτικά πρότυπα του brand.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας και πιο συγκεκριμένα τη κ. Αγγέλα Μπιτσάνη στο e-mail: bitsani@kenshomykonos.com ή μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kenshomykonos.com και τις σελίδες του Kensho Mykonos στα social media.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή