Οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα… ασφαλώς!

Οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα… ασφαλώς!

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό την επικοινωνιακή αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού τίθεται το πρόγραμμα «Ελλάδα…Ασφαλώς» που δημιουργήθηκε εν μέσω πανδημίας από τέσσερις βραβευμένες ταξιδιωτικές εταιρείες –Travel 12, Mamakita, Greekly και Daphnes Club–, με σκοπό να απαλλάξει τις ελληνικές οικογένειες από το άγχος της οργάνωσης των διακοπών τους το απαιτητικό αυτό καλοκαίρι.

Ενώνοντας τις δυνάμεις και την εμπειρία τους, οι τέσσερις εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην παροχή εξατομικευμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, ανέπτυξαν κοινά ταξιδιωτικά πακέτα που προσφέρουν μια ολιστική εμπειρία διακοπών στην Ελλάδα, συνδυάζοντας τον θεματικό τουρισμό με τη διαγενεακή προσβασιμότητα. «Επίκεντρο των δράσεών μας είναι ο ελληνικός πολιτισμός, τον οποίο όμως θέλουμε να προάγουμε με γνώμονα την προσβασιμότητα, την αειφορία και τον σεβασμό στην τοπική οικονομία και κοινωνία», μας είπε η Ελένη Φωτίου, συνιδρύτρια του Mamakita.

Οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα… ασφαλώς!-1

Τα πακέτα του προγράμματος είναι σχεδιασμένα από έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους που θα βοηθούν τις οικογένειες να προσαρμόσουν τις διακοπές τους στην ηλικία των παιδιών τους και τα ενδιαφέροντα της παρέας τους. Σε όλες τις προτάσεις περιλαμβάνεται φιλική στις οικογένειες διαμονή με βασική παράμετρο την ιδιωτικότητα και μοναδικές private εμπειρίες και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια ή μόνο για ενήλικες με παράλληλες δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά. Στις πρόσθετες παροχές συμπεριλαμβάνονται σεφ στο σπίτι, catering με τοπικές νοστιμιές, private πικ νικ με θέα, καλλιτεχνικές δράσεις στη φύση, φωτογράφιση με drones, αλλά και οργάνωση μετακινήσεων από επαγγελματία οδηγό.

Οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα… ασφαλώς!-2

Ποιον προορισμό, όμως, μας προτείνει η ομάδα του «Ελλάδα…Ασφαλώς»; Για το φετινό καλοκαίρι προτείνουμε την Πελοπόννησο, όπου μπορείτε να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο, το οποίο σας εξασφαλίζει ανεξαρτησία στις μετακινήσεις σας και ασφάλεια. Θα απολαύσετε τις χρυσές αμμουδιές του Ιονίου, εκεί που οι ελαιώνες συναντούν τη θάλασσα στη Μεσσηνία. Θα χαρείτε τη δροσιά του βουνού μέσα στα έλατα και θα παρασυρθείτε από τη μαγεία της φύσης στα ορεινά μονοπάτια της Αρκαδίας. Θα εξερευνήσετε τον άγνωστο Κορινθιακό κόλπο και τα δελφίνια του στην πιο φιλική στα παιδιά εκδοχή του στην Κορινθία. Θα κάνετε ένα ταξίδι στο χρόνο στα κάστρα της νότιας Πελοποννήσου. Θα ανακαλύψετε τις πιο απόμερες φυσικές ομορφιές και τον πολιτιστικό πλούτο της μυθικής Αργολίδας. Θα κολυμπήσετε σε κρυστάλλινα νερά και θα ζήσετε την αυθεντικότητα και την απλότητα στα χωριά της Μάνης.

Μήπως να ετοιμάσουμε βαλίτσες;

Για περισσότερες πληροφορίες: mamakita.gr/ellada-asfalws

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή